Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Case/ dispozitive inteligente

Ce anume controlati/ monitorizati cu ajutorul telefonului si ce aplicatii utilizati in acest sens - de ex. televizor, jaluzele, masina de spalat, frigider, aspirator, becuri, prize, senzori, interfon, aer conditionat, termostat etc. Functioneaza asa cum v-ati asteptat?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

@Ascary: Intradevar, chiar si neinteligente, frigiderele mai noi au senzori pt usa uitata deschisa. Dar la frigiderul meu "bubuit" de o variatie de tensiune cadorisita de distribuitorul de energie nu-i va fi folos "diagnosticarea wireless": mortul neresuscitat ajunge la morga (fier vechi) sau la reparat (service), deci nu invers (acea poveste cu Mahomed si muntele). :)

Ai dreptate,variatiile de tensiune sunt o mare problema si pe la noi.Pentru centrala termica,am luat un stabilizator de tensiune cu servomotor,iar pentru televizor,calculator,routere,huburi etc un stabilizator cu releu. Stiu ca mai imi trebuie unul si pentru frigider fiindca si acestea,asa dupa cum ai spus si tu ,sunt foarte sensibile si cred ca il voi lua cat de curand.Mai am un UPS,dar i-au "decedat" acumulatorii si oricum nu l-as putea folosi la frigider. Tot un AVR cu servo mi-a trebui si pentru el.

Ei, uite, din toate facilitatile frigiderului destept enumerate de voi, mie imi surade doar cea in care tehnicianul poate face o diagnoza. La usa deschisa urla de scoala casa, chiar si asa prost cum e, trei sferturi din cosul de cumparaturi NU cuprinde elemente refrigerabile, deci nu m-ar ajuta prea mult, iar admiratia prietenilor este asigurata de sistemul door-in-door al frigiderului nostru, deci nu mai am nevoie si de tableta. Noi deocamdata nu am avut probleme cu variatiile de tensiune. Bine, asta si poate pentru ca suntem cam singuri pe o „magistrala” cred ca se cheama (cand nu e curent in tot satul noi avem, de exemplu). Cu siguranta ca, pe masura ce se construiesc case in zona, va trebui sa ma preocup si eu de stabilizatoare si alte alea.

imch
imch

imch

User level
Nivel
3
4004 / 5000
puncte
Custom field 2
imch

Frigiderul si al meu bipaie daca ramane deschis, dar aplicatia cred ca mi-ar fi fost de folos cand au inceput sa palpaie niste beculete si nu mai stiam pe unde sa caut care e motivul ... asa ma gandesc ca ar fi fost util sa-mi fi trimis mesaj pe telefon si as fi stiut ca de fapt vrea sa fie resetat si cum sa fac asta :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!