Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Programul Orange Hot Summer 2020

De 11 ani, la Orange ai oferte hot în fiecare vară: Când e cald, oferta crește

In magazinul online Orange, mai mare căldura, mai mari și reducerile online. Anul acesta ai 1% reducere pentru fiecare grad peste 15°C.

Sursa - https://www.orange.ro/magazin-online/

Momentan vad nu sunt prea multe detalii despre Termene și Condițiile campanie, dar din cate am observat eu reducerile se aplica pe tot magazinul online, nu doar la telefoane.

Spor la cumparaturi!

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Chiar mă gândeam azi dimineață la acest program și am căutat informații pe site-ul Orange despre el, însă nu am găsit nimic. Anul trecut a început din 8 iulie parcă.
Tot anul trecut, prin august aveau câteva minute pe zi în care aveau reducere de 25% (arăta că ar fi 25 grade peste 15 :)) și astfel am achiziționat un telefon cu 25%reducere

Cand am postat eu, reducere aplicata era de 20%. Acum, cu toate ca temparatura exterioara a mai crescut, reducere a scazut la 19%......

Absolut corect!

Așteptăm cu interes să vedem cu ce oferte vin și în această vară. așa cum ne-au obișnuit an de an, chiar dacă anul acesta este unul de criză, cu multe provocări pentru toată lumea.

Nu cred sa fi achizitionat vreodata ceva prin acest program, dar, cu ochii pe el am fost sigur :))
Am urmarit de cateva ori sa vad pana unde ajung reducerile.. la cat de cald este acum, avem toate sansele sa ne cucereasca vreun produs..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Termene si conditii

  • Campania se desfășoară în perioada 2 iulie – 1 septembrie 2020 și în limita stocului disponibil.
  • Temperatura de referință în baza căreia sunt acordate reducerile din campanie este furnizată de INMH, București. - Pot exista diferențe între procentul de reducere afișat și temperatura de afară, în sensul că poate fi adăugată o reducere personalizată. Aceasta se consideră “Reducere Orange” și va fi marcată corespunzător.
  • În cazul achiziției de telefoane și modemuri, reducerile se acordă la activarea sau prelungirea unui contract, pentru 24 de luni, iar în cazul accesoriilor, obiectelor conectate și tabletelor reducerile se aplică la prețul standard.
  • Reducerile se aplică doar anumitor produse din magazinul online, marcate cu discount vizibil.
  • Produsele care nu fac parte din campanie nu vor fi marcate cu elemente vizuale specifice campaniei și bannere informative
  • Pe parcursul campaniei, în magazinul online, pentru perioade limitate, se pot regăsi reduceri extra pentru produsele disponibile în campanie. Acestea vor putea fi sub formă de discount procentual, valoric sau voucher.
  • Triplarea beneficiului adus de punctele Thank You, este valabila pana pe 20 iulie si se acordă doar la achiziția unui telefon, inclusiv dacă este achiziționat în rate pe factura Orange, împreună cu prelungirea unui abonament pentru 24 de luni.
  • Intră în campanie doar punctele Thank You acordate pentru plățile facturilor Orange precum și pentru tranzacțiile efectuate prin Orange Money.
  • Beneficiile în puncte Thank You alocate prin oferte speciale nu sunt eligibile pentru triplare în cadrul prezentei oferte.
  • Valoarea maximă a beneficiului adus de punctele Thank You care poate fi folosită într-o comandă, în cadrul acestei campanii, este de 500 € (TVA inclus).

Sursa - https://www.orange.ro/oferte-speciale/

Nici eu nu am achizitionat nimic prin acest program. Mai am cateva puncte in cont asa ca astept o zi mai calduroasa si apoi voi vedea ce pot lua.

Cateva folii din sticla si cauciuc. Eventual pui doua-trei una peste alta ca sa fii sigura ca ecranele telefoanelor nu se vor sparge :))

Da,am fost dar si tu dai banii aiurea pe lucruri inutile.
Ia-ti un toc finut si nu-l incorseta si pe fata si pe spate ca altfel o sa ajungi sa ti se incalzeasca telefonul ca a lui Jay.
Lasa-l sa respire.

Miha, Ascary nu e doar rautacios.. e si curajos, dupa cum observ..
Tocmai si-a spus in barba, ia sa vedem ce fapta buna sa mai fac azi?!.. hm.. Gata, stiu, o zgandar si pe cealalta :)))
Am auzit ca azi sunt 36 de grade, deci, ar trebui sa fiti pe faza, ca ar putea sa ajunga reducerile la 21%.. si, poate aveti noroc sa fie si ce va doriti pe lista.. :D

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!