anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange lansează noile abonamente FUN, Smart și Smart Plus începând de la 8 euro/lună

Razvan
#StarMember

Abonamentele Fun au net inclus pentru rețele sociale și chat.

Acestea sunt: Facebook, Instagram, Facebook Messenger, Pinterest, Snapchat, Tik Tok, Twitter.

 

  • Traficul de internet pentru rețele sociale și chat este gratuit atâta timp cât ai internet disponibil din traficul de internet inclus în abonament. După consumarea traficului de internet inclus, traficul efectuat în rețele sociale și chat va fi taxat la tarif standard.
  • Traficul efectuat prin accesarea linkurilor externe din aplicațiile și website-urile de rețele sociale și chat nu este inclus.
  • Traficul efectuat prin apelurile de voce și video în timp real nu este inclus.
  • Traficul efectuat în roaming în SEE pentru aplicațiile incluse în pachet și pentru rețele sociale și chat se scade din limita de consum a serviciilor de date în roaming în SEE. După consumarea resurselor de internet incluse în pachet sau după depășirea limitei de consum pentru servicii de date în roaming în SEE se va aplica tariful aferent serviciilor de date, conform abonamentului, pentru tot traficul, inclusiv pentru cel efectuat în aplicațiile incluse în pachet.


https://www.orange.ro/abonamente/

 

Roamingul în SEE este disponibil cu abonamentul FUN de la 10 euro, iar noutate vine de la abonamentul Smart Plus 25 care oferă resurse in roaming NON SEE în câteva țări și, anume:

  • 100 minute pentru apeluri efectuate sau primite și SMS-uri
  • 1 GB trafic de internet în roaming

Țările în care poți folosi aceste resurse sunt: Australia, China, Elveția, Israel, Moldova, Statele Unite ale Americii, Thailanda și Turcia.

 

Accesul în rețeaua 5G este disponibil cu abonamentul Smart 20 si Smart 25 plus.

 

Am vrut să fac o simulare, sa vad subvenția la telefoane, dar nu merge site-ul, este posibil ca noile abonamente să aibă regim sim only și telefon disponibil doar în rate.

 

Update 28.03.2022 (DanielaH - Moderator)

Traficul de internet pentru rețele sociale nu mai este gratuit, el consuma din traficul de internet inclus în abonament.

Accesul în rețeaua 5G este disponibil cu abonamentele Smart Plus 15, Smart Plus 20 si Smart Plus 25.

1 Soluţie acceptată‚

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Salut tuturor!

Ne bucurăm că unii dintre voi au optat deja pentru noile abonamente.

 

Am trimis întrebările voastre către colegi și aici voi trece detaliile pentru fiecare:

1. Noile abonamente au regim sim only și telefon disponibil doar în rate? nu mai ofera subventie la telefoane?

Noile abonamente oferă în continuare prețurile speciale pentru telefoane, beneficiind de soluțiile de finanțare adaptate nevoilor voastre, fie prin rate pe factura Orange sau prin MyReserve oferit de Orange Money.

 

2. De ce nu este inclus la trafic gratuit și aplicația WhatsApp?

Noile abonamente includ unele dintre cele mai folosite rețele sociale și chat: Facebook, Facebook Messenger, Instagram, Pinterest, Snapchat, Tik Tok, Twitter. Colegii au în vedere pentru viitor includerea de noi rețele cerute de clienți.

 

3. Schimbare perioadă contractuală din contul My Orange

Pentru versiunea My Orange desktop este posibilă schimbarea pachetului pentru clienții persoane fizice cu selecția perioadei contractuale de 1, 6, 12 sau 24 luni.

În aplicația mobilă MyOrange momentan este disponibilă migrarea pe 1, 6 sau 24 de luni și în curand va fi și pe 12 luni.

 

Dacă mai aveți întrebări sau nelămuriri suntem aici 🙂

Vizualizare soluţie în postul original

36 Răspunsuri 36

Jay
Campion certificat
Se cam cerea o schimbare.. chiar vazusem la concurenta variante cu net inclus pentru retelele de socializare.. Din ce vad, sunt 2 vesti foarte bune.. scade pretul abonamentului cu acces la roaming SEE si apare varianta roaming NON SEE. Important este sa nu uite lumea ca va exista totusi o limita si nu se pot consuma mai multe resurse in afara tarii decat in tara..

Razvan
#StarMember
Nu înțeleg de ce nu au inclus la trafic gratuit și aplicația whats app, tine tot de Facebook.

Vio73
#StarMember
Sunt foarte bune ofertele, dar nu am găsit nimic despre abonamentele Home net 4g. În fine, face și Orange ceva pași înainte în ceea ce privește traficul de internet inclus în abonamentele de voce.

Jay
Campion certificat
Să sperăm că este doar o scăpare?!.. Că este mult mai folosit whatsapp decât facebook messenger.. după părerea mea.. Grupurile pentru școală, indiferent de forma școlii, se fac pe whatsapp, nu pe facebook.

FLo1
#StarMember
@Jay: Si care e schimbarea? Sau poate nu vad eu padurea de copaci... Tarife... neschimbate (poate umflate). Oferte.... neschimbate. Servicii.... neschimbate (unele poate chiar taiate). Doar AMBALAJUL.... schimbat. Orange a mai avut un precedent cu o astfel de poveste. Pe atunci se chemau: Delfinul, pantera si fluturasul.

Jay
Campion certificat
@Flo, am spus ca scade pretul pentru acces la roaming, era de la 11 euro la abonament, daca nu era un abonament la fidelizare si, eu nu stiam de abonamentele cu acces la roaming non SEE de 25 euro.. Daca era si inainte acces roaming non SEE la 25 euro si nu stiam, atunci pentru mine sunt 2 noutati si o lipsa de atentie :) Si, nu era nici traficul pentru socializare gratuit.. Nu vorbesc de semnal... stiu ca nu este perfect in toata Romania.. Ai uitat de flamingo 😉

FLo1
#StarMember
@Jay: Am uitat de cocostarc.... poate de la tarif se trage. Greseala mea. Ca o concluzie... de aceea am preferat prepay-ul in locul abonamentului.

FaraUnID
Campion certificat
1. Abonamente: Delfin, Pantera, Cangur, Pinguin, Colibri, Tirgu, Flamingo, Fluture, Home Net Duo, Colibri Mix, Colibri Young, Colibri tableta, Colibri laptop, Colibri Explore, Orange Net Duo, Holiday Licence, Shared minutes 2. Optiuni: Net Surf, Net Start, Net Speed, Net Like, Net Flash, Net Extra Speed, Net Express, Net Enjoy, Net Chat, Net Connect Feeling old, guys? Sa impacam si capra si varza, nu se supere nici @Jay si nici @FLo_1! E doar marketing si nimic altceva. Dupa cum preconizam inca de anul trecut: Anual operatorii de telefonie dau un refresh abonamentelor din portofoliu, iar cam la 2 ani modifica grila de abonamente. Nu ar fi exclus ca in toamna, cand au loc cele mai multe lansari de telefoane mobile dublate de perioada Blackfriday, Halloween, sarbatori se iarna, aceste abonamente sa sufere mici refresh-uri.

Jay
Campion certificat
Eeeh, eu am auzit de ele pe la colegi 😛 :)))

FLo1
#StarMember
Nice one @FaraUnID.

Razvan
#StarMember
Mi se pare un pas mare înapoi, dacă abonamentul nu mai oferă subvenție la telefon, nu mai merită să iei unul cu valoare mai mare de 5-6 euro, găsești cu resurse mai mari la prepay.

FLo1
#StarMember
@Razvan: Bravo!!! O confirmare la ceea ce eu incerc de aproape un an sa subliniez si motivul renuntarii la abonament dupa 19 ani. In final chiar si fidelitatea se calculeaza in .... (b)ani. :))

Razvan
#StarMember
Normal ca se calculează tot în bani, la urma, urmei plătești niște servicii, care trebuie sa fie win to win. La telekom, am primit oferta de fidelitate, ca să trec de la prepay, unde cheltuiam 2 euro/lună la abonament de 1 euro/lună. Abonamentul Smart 15, fără subvenție la telefon mi se pare scump, ar fi trebuit ca de la 10 euro sa fie nelimitat, suntem în 2020.

Nimcid25
Explorator
Smart 15 este chiar la 9 euro ( daca faci family). ;) Nu are rost sa comparam Telekom cu Orange. Ca și cum ai compara pietre cu mere. La Orange ai 4G+,VOLTE si tot tacâmul iar la Telekom ai un 4G obosit și cu limitare pe streaming. Felicit curajul lui Orange pentru a da nelimitat în adevărul sens al cuvântului, fara 30 de steluțe. Apropo, sunt fericitul deținător al unui Smart Plus 30. :) Super fericit!