anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

OnePlus Nord aka OnePlus Z

FaraUnID
Campion certificat

OnePlus Nord, smartphone-ul mid-range pe care compania asiatică OnePlus se pregătește să îl lanseze, va dispune de încărcare rapidă a bateriei 30W. Terminalul, cunoscut înainte sub numele de OnePlus Z, a primit certificare de la TUV Rheinland.

Smartphone-ul are număr de model AC2003 și va fi disponibil în multe țări din Europa, transmite GSMArena.

 

Potrivit zvonurilor, specificatiile preliminare pentru OnePlus Nord sunt:

  • chipset Snapdragon 765G (conexiune 5G)
  • display AMOLED cu diagonala de 6,55”
  • cititor amprentă
  • rată împrospătare 90Hz
  • sistem quad-camera cu senzor de 64 MP
  • 12 GB memorie RAM
  • stocare internă 128 GB
  • baterie de 4.500 mAh
  • încărcare rapidă 30W
  • sistem operare Android 10 + interfață Oxygen OS

 

Smartphone-ul are număr de model AC2003 și va fi disponibil în multe țări din Europa incepand cu luna viitoare, la un preț mai mic de 500 de dolari, transmite GSMArena.

 

OnePlus a pierdut mulți fani după ce a început să lanseze modele scumpe. Șeful companiei știe acest lucru. Pete Lau a declarat, într-un interviu recent, că OnePlus se va concentra din nou pe modele accesibile de smartphone-uri, dar va lansa în continuare și dispozitive premium.

 

TUV Rheinland, cu sediul în Koln, este un organism de certificare și inspecţie din Germania cu o istorie de 140 de ani.

In testele Geekbench, telefonul OnePlus Nord a obtinut un scor de 612 puncte in mod single-core si 1955 puncte in mod multi-core.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/aflam-noi-d...

 

Daca pretul recomandat de producator este de 500 USD, la noi se va transforma in 500 EURO + taxa pe smecherie.

36 Răspunsuri 36

Jay
Campion certificat
Foarte probabil.. a devenit o moda, la noi sa fie mai mult, orice.. :))

FaraUnID
Campion certificat
Pretul recomndat de producator este unul foarte bun pentru un telefon la acest nivel de echipare. Ramane se vedem daca va ajunge in Romania, cand va ajunge si la ce pret.

Jay
Campion certificat
Chiar da, caracteristicile mi se par ok, pentru pretul recomandat.. stocare, memorie, baterie, procesor.. la camera nu ma mai uit asa in mod special, ca majoritatea sunt destul de avansate acum.. si nu faci meseria de fotograf cu telefonul pana la urma.. daca vrei ceva super wow, iti iei un aparat foto performant..

Anonim
Neaplicabil
Dacă va ajunge în România la un preț de aproximativ 1600 RON, va avea succes, fiind în primul rând un terminal capabil 5G 😉

FaraUnID
Campion certificat
Vesti Bune !!! România se afla pe lista țărilor în care OnePlus Nord va fi disponibil în primul val Ishan Agarwal, un utilizator de Twitter din India recunoscut pentru sursele lui de încredere, a anunțat lista țărilor în care dispozitivul va fi livrat în primul val, iar România se află printre acestea. Este interesant faptul că toate țările sunt din Europa. Acestea sunt: Austria, Belgia, Bulgaria, Croația, Cipru, Cehia, Danemarca, Estonia, Finlanda, Franța, Germania, Grecia, Ungaria, Irlanda, Italia, Lituania, Luxemburg, Letonia, Malta, Olanda, Polonia, Portugalia, România, Slovenia, Slovacia, Spania, Suedia și Marea Britanie. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/romania-pe-lista-tarilor-in-care-va-fi-disponibil-in-primul-val-telefonul-oneplus-nord-19149362/

FaraUnID
Campion certificat
OnePlus Nord poate fi pre-comandat si din Romania direct pe site-ul companie. Cum funcționează acest lucru? Simplu! Compania oferă celor interesați posibilitatea de a face precomandă prin cumpărarea unui voucher de 20 de euro. Acest voucher asigură și faptul că vor primi la lansare, alături de telefon, și un pachet surpriză, care va conține diverse obiecte promoționale OnePlus. https://www.youtube.com/watch?v=GxqKXbp1Pn8 Atunci când telefonul este anunțat oficial, poți folosi respectivul voucher pentru a comanda telefonul, din prețul căruia vor fi scăzuți cei 20 de euro. Voucherul nu poate fi însă returnat și nici nu poate fi înstrăinat. Practic, dacă te angajezi să cumperi telefonul de acum, prin înscrierea în această promoție, nu vei mai putea renunța la precomandă. Dacă nu cumperi telefonul când apare, cei 20 de euro rămân la OnePlus. Prima a fost pe data de 1 iulie și a doua are loc pe 8 iulie. Ultima rundă va fi pe 15 iulie. Totuși, cei care comandă abia pe data de 15 primesc doar un pachet cu stickere și un cadou surpriză, în timp ce primele două valuri de precomenzi primesc un produs de lifestyle la întâmplare (tricou, ghiozdan, sticlă de apă, etc.), plus stickere. Cadoul surpriză este rezervat doar celor care au lansat precomanda in primul val. Pachetele cumpărate cel mai repede vor avea și cutie diferită. Precomanda poate fi plasata aici https://www.oneplus.com/ro/nord/pre-order Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-nord-totul-despre-enigmaticul-telefon-mid-range-cum-il-comanzi-19149437/

Anonim
Neaplicabil
Am văzut că e listat pe site-ul evoMAG cu prețul de 2229, varianta de 8GB RAM și 128 GB. Scumpel :))) Totuși, aștept varianta oficială, se lansează în 21 iulie și s-ar putea să aibă un preț mai mic pe site-ul oneplus.com

FaraUnID
Campion certificat
Tipic pentru bisnitarii evomag! Pentru un plus de siguranta, plasati comanda direct pe site-ul producatorului https://www.oneplus.com/ro/nord/pre-order pentru a evita taxa pe smecherie practicata de bisnitarii de la noi. Cat despre acest OnePlus Nord, se zvoneste ca pretul de vanzare recomandat de producator se fie sub 500 USD. Citesem un articol pe GSMArena, in care se rosteau cifre de ordinul 290 euro !!!! pentru un telefon 5G cu 6GB RAM https://www.gsmarena.com/oneplus_nord_5g-10289.php Repet, cifre neconfirmate, momentan doar zvonuri.

FaraUnID
Campion certificat
Noi informații, încă la nivel de zvon, despre hardware-ul OnePlus Nord Evan Blass, celebrul leaker de la Venture Beat, a publicat pe contul său de Twitter noi imagini cu telefonul, cât și o listă cu specificațiile hardware complete. Se pare că imaginile pe care le vedeam în trecut care vorbeau despre un OnePlus Lite, sau OnePlus Z, nu erau tocmai corecte. Telefonul are un design diferit, cu un sistem de patru camere pe partea din spate, un ecran plat pe partea din față și un decupaj pentru două camere în display. Iată lista completă de specificații hardware: - Ecran: 6,44”, Fluid AMOLED 90 Hz, FHD+ (2.400 x 1.080 pixeli), 20:9 - Procesor: Snapdragon 765 (octa-core) - RAM: 8 GB / 12 GB LPDDR4X - Stocare: 128 GB / 256 GB - Camera foto: 48 MP f/1.75, OIS, wide + 8 MP ultra-wide + 5 MP f/2.4 adâncime + 2 MP f/2.4 macro - Camera frontală: 32 MP f/2.45 + 8 MP f/2.45 ultra-wide - Baterie: 4.115 mAh, încărcare rapidă Warp Charging 30T - Conectivitate: 5G, Bluetooth 5.1, Wi-Fi 2×2 MIMO - Greutate: 185 gs - Culori: Blue Marble, Gray Onyx, Gray Ash - Altele: motor liniar de vibrații, recunoaștere facială, senzor de amprentă în ecran Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/oneplus-nord-configuratia-hardware-si-design-ul-telefonului-19150337/

Anonim
Neaplicabil
Wow! Tocmai s-a lansat oficial și cred că este un telefon excelent pentru prețul de 409€, dacă îl cumperi de pe site-ul oficial. Este tentant să-l cumperi. OnePlus a declarat că va oferi 2 ani de update-uri software și 3 ani de update-uri de securitate. Super! Eu l-aș cumpăra, mai ales pe culoarea albastră.

FaraUnID
Campion certificat
Pretul de 500 euro, direct la sursa, pentru specificatiile date este unul extrem de atractiv si sincer sunt tentat sa-l cumpar. Nu de alta, dar pana aduce Orange Romania Huawei P30 New Edition in portofoliu..... inchide la non-stop si sincer nici nu sunt tentat sa fac prelungire de abonament. Pana la momentul lansarii in jurul acestui telefon s-a creat extrem de multa valva si a planat tot timpul doza de mister, semn ca PR-ul celor de la OnePlus si-a facut treaba cu varf si indesat in acest caz. Tot ce ramane de facut acum pentru OnePlus este sa se roage ca acest telefon sa nu aiba ceva defecte de fabricatie, ca s-a dus pe apa sambetei toata imaginea firmei si toata credibilitatea lor.

Anonim
Neaplicabil
Să înțeleg că e produs de Oppo sau în colaborare cu Oppo? ;) Oricum ar fi, eu mi l-aș cumpăra. Cred că e un telefon echilibrat (hardware, software). Nu știu variante mai bune la prețul ăsta....

FaraUnID
Campion certificat
E OnePlus, greseala mea. Citisem un orticol legat de Oppo si din acest motiv am incurcat borcanele. In aceaasi bani, nu stiu ce alternative ai avea: Adica 500 euro pentru un telefon 5G cu 12GB RAM, display cu rată împrospătare 90Hz!

Anonim
Neaplicabil
Asta ziceam și eu. E cea mai bună opțiune pentru banii ăștia! ;) Sunt curios dacă cineva de pe comunitate a comandat acest telefon.