Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Adobe Photoshop Camera Devine Gratuita

Propusă ca o alternativă pentru aplicația implicită de captură a telefonului, Photoshop Camera nu are prea multe în comun cu celebra suită pentru prelucrare foto, însă oferă o serie de filtre pentru imagine foarte interesante. Dezvoltate folosind tehnologiile de inteligență artificială Adobe Sensei, acestea pot identifica elemente din poze cum ar fi cerul, sau obiectele aflate în prim-plan, aplicând efecte de imagine potrivite fiecărei situații. În multe situații, efectul artistic obținut este foarte convingător, pozele rezultate fiind numai bune pentru atragerea de aprecieri pe rețelele de socializare.

 

Tot ce trebuie să faci este să îndrepți camera spre obiectul sau scena pe care vrei să o filmezi și să alegi un filtru. Spre exemplu, dacă obiectivul este orientat către cer, aplicația adaugă automat un filtru de imagine care modifică aspectul cerului, adăugând inclusiv elemente în mișcare cum ar fi stele căzătoare.

 

Poți modifica cu Photoshop Camera inclusiv poze existente din memoria telefonului, aplicația selectând automat filtrul de imagine potrivit.

 

În mod evident concepută pentru generația de social media și selfie-taker, aplicația Photoshop Camera vine înzestrată cu filtre de imagine elaborate și foarte impresionante, rivalizând cu succes efectele aplicate folosind modul de captură al Instagram sau Snapchat. Vestea bună este că sunt prezente și câteva reglaje manuale, cum ar fi ajustarea expunerii, contrastul și saturația de culoare.

 

Potrivit Adobe, Photoshop Camera este o alternativă ușor de utilizat pentru aplicațiile convenționale de de editare foto, precum Photoshop și Lightroom, oferind treptat utilizatorilor încrederea de a trece la aplicațiile plătite ale companiei.

 

Adobe Photoshop Camera poate fi descarcata si utilizata in mod gratuit atat din Google Play https://play.google.com/store/apps/details?id=com.adobe.l... cat si din App Store https://apps.apple.com/us/app/photoshop-camera/id1274204902

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/photoshop-camera-1...

 

Daca detineti un telefon din zona mid-range spre flagship, aplicatia asta devine usor inutila, deoarece telefoanele respective, lansate relativ recent, au deja implementat tot felul de filtre si efecte in aplicatia standard de camera. Si cred ca acesta este si prinicplaul motiv pentru care Adobe Photoshop Camera a devenit gratuita.

Răspunsuri

Foarte haioasa, cand ai chef de joacă.. si eu m-am distrat cu unele filtre pe snapchat.. :))
Clar, n-as da banii pentru astfel de lucruri, dar, sunt haioase..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Pe telefonul meu Huawei mate 20 lite nu functioneaza, imi spune ca este incompatibila

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
202 / 750
puncte
Custom field 2

Huawei Mate 20 Lite are destule efecte si filtre pe aplicatia de camera. Stai linistit, nu pierzi absolut nimic.

Adobe Photoshop Camera nu este aplicatia de prelucare si editare foto, la modul profesional, asemeni surorii sale pentru calculator. Photoshop Camera este o aplicatie care aplica diverse filtre si efecte peste fotgrafii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!