anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Zvon Samsung Galaxy S20 Lite aka Galaxy S20 Fan Edition

FaraUnID
Campion certificat

Desi la momentul actual discutam despre un zvon, sunt sanse detul de mari sa avem un Galaxy S20 Lite (sau ce denumire va avea el), dar fiind faptul ca si gama S10 a beneficiat de un Lite.Samsung pregătește Galaxy S20 Lite, un nou membru al familiei S20, cu preț accesibil, potrivit SamMobile. Deocamdată se știu puține lucruri despre succesorul modelului S10 Lite, care a debutat la începutul acestui an.

Samsung Galaxy S20 Lite va avea, cel mai probabil, capacitate de stocare internă de 128 GB și va rula Android 10 cu interfață One UI 2.5.

 

Smartphone-urile din familia S20 nu s-au vândut bine. De vină sunt pandemia COVID-19 și prețurile mari pe care le au aceste dispozitive. Nu a ajutat nici faptul că utilizatorii cred că performanța chipsetului Samsung Exynos 990 este mai slabă decât cea a modelului Qualcomm Snapdragon 865, cu care au fost livrate smartphone-urile în SUA, Coreea de Sud și China.

 

Modelele premium nu se vând bine! De aceea, un model S20 mai ieftin este binevenit. Samsung va încerca să contracareze vânzările mai slabe pe segmentul premium prin introducerea pe segmentul mid-range a unor funcții care să facă aceste dispozitive și mai atractive. Un exemplu este încărcarea wireless, care va ajunge pe modele din seria Galaxy A.

 

Noul smartphone din familia S20 va avea numele de modele SM-G780 (varianta globală) și SM-G781 (SUA). Vor fi trei variante. SM-G780 va fi oferit cu tehnologie 5G și fără, iar SM-G781 doar cu 5G.

Chipsetul pe care îl va include dispozitivul va fi, cel mai probabil, potrivit sursei citate, Snapdragon 865.

 

Este posibil ca noul smartphone să nu se numească Galaxy S20 Lite, ci Galaxy S20 Fan Edition, cum este numit telefonul în interiorul companiei.

 

Tot din seria zvon, pretul de vanzare recomandat se Samsung pentru modelul Galaxy S20 Lite ar gravita in jurul sumei de 800 dolari si tind sa cred ca acesta va fi pretul de pornire pentru varianta non 5G.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/componente-pc/samsung-pregat...

 

Desi la momentul actual discutam despre un zvon, sunt sanse detul de mari sa avem un Galaxy S20 Lite (sau ce denumire va avea el), dar fiind faptul ca si gama S10 a beneficiat de un Lite.

6 Răspunsuri 6

MihaelaC
Community Manager
Community Manager
Un zvon frumos, să vedem dacă devine și realitate, dar așa cum ai menționat și tu este foarte posibil să apară pentru a acoperi și partea de target cu un venit mai scăzut.

FaraUnID
Campion certificat
Dat fiind faptul ca discutam de Samsung, nu stiu cat de buget va fi pretul unui Galaxy S20 Lite. Spre exemplu, la momentul actual, Samsung cere undeva pe la 700 lei pe un A20e, adica telefon cu 32 GB spatiu de stocare si 3 GB RAM.

FaraUnID
Campion certificat
Galaxy S20 Lite apare în catalogul Geekbench, lăsând o primă impresie despre performanțele oferite. Cel mai nou membru al familiei S20 vine echipat cu același chipset Snapdragon 865 ca și modelul flagship, dar un preț sensibil mai mic. Menit să recupereze ce se mai poate din vânzările sub așteptări obținute cu originalul S20, modelul Lite va avea, cel mai probabil, capacitate de stocare internă de 128 GB, 6GB memorie RAM și va rula Android 10 cu interfață One UI 2.5. Noul smartphone din familia S20 va avea numele de model SM-G780 (varianta globală) și SM-G781 (SUA). Vor fi trei variante. SM-G780 va fi oferit cu tehnologie 5G și fără, iar SM-G781 doar cu 5G. Folosind frecvența standard de 1.8GHz a chipsetului Snapdragon 865, telefonul prototip a obținut un scor Geekbench de 373 puncte în testul single-core și 2619 puncte în cel multi-core. Probabil că Samsung va pregăti mai multe variante de Galaxy S20 Lite, diferențiate prin cantitatea de memorie RAM și spațiul de stocare inclus, dar și tipul chipsetului folosit. Astfel, nu ar fi deloc surprinzător să vedem o variantă S20 Lite cu chipset Exynos rezervată piețelor emergente cum este cea din India, în timp ce varianta bazată pe chipset Qualcomm ajunge pe piața europeană. Deși, momentan, data de lansare nu este cunoscută, este posibil ca Samsung să prezinte Galaxy S20 Lite la scurt timp după vârful de gamă Note 20, promis pentru luna august. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s20-lite-apare-in-catalogul-geekbench-lasand-o-prima-impresie-despre-performantele-oferite-19150463/

FaraUnID
Campion certificat
Conform unui articol publicat de publicația coreeană The Elec, Samsung are în plan să lanseze Galaxy S20 Fan Edition cândva în luna octombrie. Acesta va fi încă un telefon 5G din portofoliul său, pe care îl va putea plasa în ofertă pe o treaptă inferioară față de modelele Galaxy S20 și Note20. Acesta va fi însă în mare parte la fel de performant precum modelele de top, prețul scăzut de „numai” 750 de dolari fiind datorat unor compromisuri în anumite puncte cheie. De exemplu, camera sa nu va include un senzor de 64 sau 128 megapixeli. Sistemul de pe Galaxy S20 Fan Edition va fi echipat cu un sistem mai degrabă apropiat de cel de pe S10 sau Note10. Avem de a face cu o cameră principală de 12 megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și un zoom optic 3x cu senzor de 8 megapixeli. Senzorul frontal însă, va primi un upgrade de rezoluție la 32 megapixeli. Zvonurile spun însă că acest model va beneficia de un chipset Snapdragon 865. Dacă Samsung va repeta decizia pe care a luat-o în generația S10 Lite, s-ar putea să vedem acest procesor pe dispozitivele din toată lumea, inclusiv din Europa. Astfel, Galaxy S20 Fan Edition ar putea fi chiar mai performant decât modelul S20 standard. Alte detalii despre Galaxy S20 Fan Edition spun că acesta va fi livrat cu un display la 120 Hz și cu rezistență la apă și praf la standardul IP68. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s20-fan-edition-versiunea-lite-nu-va-fi-ieftina-19151145/

FaraUnID
Campion certificat
Zvonurile despre Galxy S20 Fan Edition sugerează că Samsung va încerca să creeze o alternativă mai ieftină, dar fără prea multe compromisuri la modelul S20 standard, la un preț mai mic. Modelul Galaxy S20 Fan Edition este așteptat cu un display plat de 6,5 sau 6,7”, perforat în partea de sus și cu rezoluție Full HD+. Acesta ar trebui însă să păstreze rata de împrospătare de 120 Hz de pe seria S20 și va apela la o baterie de 4.500 mAh. Totuși, sistemul de camere ar putea fi aproape la fel de performant precum cel de pe S20 standard, diferența majoră fiind camera cu zoom, care ar putea renunța la senzorul de 64 megapixeli în favoarea unei lentile cu zoom 3x și senzor de 8 megapixeli. Când pui cele două modele unul lângă altul, diferențele sunt evidente. Imaginea cu Galaxy S20 Fan Edition, publicată de Evan Blass, prezintă un telefon cu ramă mai groasă, cu un display care nu se mai prelungește spre margini și cu o formă mai puțin rotunjită. Pe partea din spate, zvonurile spun că Samsung nu va integra un sticlă, cu un capac din plastic, mai ieftin de produs. Ce ar putea oferi însă Galaxy S20 Fan Edition peste modelele obișnuite ar fi un chipset Snapdragon 865, semnificativ mai performant și mai eficient decât Exynos 990 care se găsește pe seria S20 din Europa. Prețul pentru acest model ar putea fi de aproximativ 700 de euro, cu aproximativ 200-300 euro mai ieftin decât S20 la lansare. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s20-fan-edition-prima-fotografie-cu-telefonul-care-sunt-diferentele-19152430/

FaraUnID
Campion certificat
Imagini animate cu Galaxy S20 Fan Edition au apărut pe internet, dezvăluind fiecare element important al telefonului. Acesta pare să fie design-ul final, cu ecran plat, decupaj de tip Infinity-O, senzor de amprentă integrat și design care aduce aminte de modelul S20 Standard. De altfel, sistemul de camere pare să fie puțin diferit, adoptând mai degrabă design-ul camerelor de pe Galaxy Note20. De altfel, întregul telefon pare să aibă multe în comun cu Note20-ul standard. Configurația hardware a celor două modele va fi foarte similară, întrucât se zvonește că și acesta va folosi un chipset Exynos 990 5G și un ecran plat. Avantajul lui Galaxy S20 Fan Edition ar fi însă refresh rate-ul la 120 Hz. Totuși, ecranul va fi mai mic, cu diagonală de 6,4 sau 6,5”. Un alt „downgrade” s-ar părea că întâlnim la camera foto. În locul camerei cu zoom 3x și filmare 8K la 64 megapixeli, telefonul primește un senzor cu zoom optic 3x de 8 megapixeli. Camerele principale și ultra-wide rămân de 12 megapixeli. Întrucât sursa acestor imagini este @evleaks (Evan Blass de la VentureBeat), ne așteptăm ca ele să fie oficiale. Telefonul este așteptat pe piață cândva în octombrie, probabil în preajma lansării iPhone 12. Având în vedere că prețul lui Galaxy S20 Fan Edition este așteptat undeva între 650 și 800 de euro, cu 5G la pachet, acesta va fi un concurent pentru modelele iPhone 12 și iPhone 12 Max în variantele de bază. Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s20-fan-edition-prezentat-din-toate-unghiurile-animatie-si-galerie-foto-cu-telefonul-19154329/