Întrebare fară răspuns

Zvon Samsung Galaxy S20 Lite aka Galaxy S20 Fan Edition

Desi la momentul actual discutam despre un zvon, sunt sanse detul de mari sa avem un Galaxy S20 Lite (sau ce denumire va avea el), dar fiind faptul ca si gama S10 a beneficiat de un Lite.Samsung pregătește Galaxy S20 Lite, un nou membru al familiei S20, cu preț accesibil, potrivit SamMobile. Deocamdată se știu puține lucruri despre succesorul modelului S10 Lite, care a debutat la începutul acestui an.

Samsung Galaxy S20 Lite va avea, cel mai probabil, capacitate de stocare internă de 128 GB și va rula Android 10 cu interfață One UI 2.5.

 

Smartphone-urile din familia S20 nu s-au vândut bine. De vină sunt pandemia COVID-19 și prețurile mari pe care le au aceste dispozitive. Nu a ajutat nici faptul că utilizatorii cred că performanța chipsetului Samsung Exynos 990 este mai slabă decât cea a modelului Qualcomm Snapdragon 865, cu care au fost livrate smartphone-urile în SUA, Coreea de Sud și China.

 

Modelele premium nu se vând bine! De aceea, un model S20 mai ieftin este binevenit. Samsung va încerca să contracareze vânzările mai slabe pe segmentul premium prin introducerea pe segmentul mid-range a unor funcții care să facă aceste dispozitive și mai atractive. Un exemplu este încărcarea wireless, care va ajunge pe modele din seria Galaxy A.

 

Noul smartphone din familia S20 va avea numele de modele SM-G780 (varianta globală) și SM-G781 (SUA). Vor fi trei variante. SM-G780 va fi oferit cu tehnologie 5G și fără, iar SM-G781 doar cu 5G.

Chipsetul pe care îl va include dispozitivul va fi, cel mai probabil, potrivit sursei citate, Snapdragon 865.

 

Este posibil ca noul smartphone să nu se numească Galaxy S20 Lite, ci Galaxy S20 Fan Edition, cum este numit telefonul în interiorul companiei.

 

Tot din seria zvon, pretul de vanzare recomandat se Samsung pentru modelul Galaxy S20 Lite ar gravita in jurul sumei de 800 dolari si tind sa cred ca acesta va fi pretul de pornire pentru varianta non 5G.

 

Sursa - https://www.go4it.ro/content/componente-pc/samsung-pregat...

 

Desi la momentul actual discutam despre un zvon, sunt sanse detul de mari sa avem un Galaxy S20 Lite (sau ce denumire va avea el), dar fiind faptul ca si gama S10 a beneficiat de un Lite.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Un zvon frumos, să vedem dacă devine și realitate, dar așa cum ai menționat și tu este foarte posibil să apară pentru a acoperi și partea de target cu un venit mai scăzut.

MihaelaC
MihaelaC

MihaelaC

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
MihaelaC

Dat fiind faptul ca discutam de Samsung, nu stiu cat de buget va fi pretul unui Galaxy S20 Lite. Spre exemplu, la momentul actual, Samsung cere undeva pe la 700 lei pe un A20e, adica telefon cu 32 GB spatiu de stocare si 3 GB RAM.

Galaxy S20 Lite apare în catalogul Geekbench, lăsând o primă impresie despre performanțele oferite. Cel mai nou membru al familiei S20 vine echipat cu același chipset Snapdragon 865 ca și modelul flagship, dar un preț sensibil mai mic.

Menit să recupereze ce se mai poate din vânzările sub așteptări obținute cu originalul S20, modelul Lite va avea, cel mai probabil, capacitate de stocare internă de 128 GB, 6GB memorie RAM și va rula Android 10 cu interfață One UI 2.5.

Noul smartphone din familia S20 va avea numele de model SM-G780 (varianta globală) și SM-G781 (SUA). Vor fi trei variante. SM-G780 va fi oferit cu tehnologie 5G și fără, iar SM-G781 doar cu 5G.

Folosind frecvența standard de 1.8GHz a chipsetului Snapdragon 865, telefonul prototip a obținut un scor Geekbench de 373 puncte în testul single-core și 2619 puncte în cel multi-core.

Probabil că Samsung va pregăti mai multe variante de Galaxy S20 Lite, diferențiate prin cantitatea de memorie RAM și spațiul de stocare inclus, dar și tipul chipsetului folosit. Astfel, nu ar fi deloc surprinzător să vedem o variantă S20 Lite cu chipset Exynos rezervată piețelor emergente cum este cea din India, în timp ce varianta bazată pe chipset Qualcomm ajunge pe piața europeană.

Deși, momentan, data de lansare nu este cunoscută, este posibil ca Samsung să prezinte Galaxy S20 Lite la scurt timp după vârful de gamă Note 20, promis pentru luna august.

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s20-...

Conform unui articol publicat de publicația coreeană The Elec, Samsung are în plan să lanseze Galaxy S20 Fan Edition cândva în luna octombrie. Acesta va fi încă un telefon 5G din portofoliul său, pe care îl va putea plasa în ofertă pe o treaptă inferioară față de modelele Galaxy S20 și Note20.

Acesta va fi însă în mare parte la fel de performant precum modelele de top, prețul scăzut de „numai” 750 de dolari fiind datorat unor compromisuri în anumite puncte cheie.

De exemplu, camera sa nu va include un senzor de 64 sau 128 megapixeli. Sistemul de pe Galaxy S20 Fan Edition va fi echipat cu un sistem mai degrabă apropiat de cel de pe S10 sau Note10. Avem de a face cu o cameră principală de 12 megapixeli, o cameră ultra-wide de 12 megapixeli și un zoom optic 3x cu senzor de 8 megapixeli. Senzorul frontal însă, va primi un upgrade de rezoluție la 32 megapixeli.

Zvonurile spun însă că acest model va beneficia de un chipset Snapdragon 865. Dacă Samsung va repeta decizia pe care a luat-o în generația S10 Lite, s-ar putea să vedem acest procesor pe dispozitivele din toată lumea, inclusiv din Europa. Astfel, Galaxy S20 Fan Edition ar putea fi chiar mai performant decât modelul S20 standard. Alte detalii despre Galaxy S20 Fan Edition spun că acesta va fi livrat cu un display la 120 Hz și cu rezistență la apă și praf la standardul IP68.

Sursa - https://www.go4it.ro/content/telefoane-mobile/galaxy-s20-...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!