Întrebare cu răspuns(uri)

Premier League pe Eurosport

Buna. Urmeaza sa se reia Premier League si as dori sa stiu daca va fi transmis pe Eurosport? Citisem undeva ca la Orange nu se poate vedea. La alti operatori da. S-a schimbat ceva sau o sa fim in continuare privati de spectacolul din Premier League? Multumesc.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut!

Pentru abonamentele TV prin fibra optica (ARGO), canalele Eurosport au fost eliminate din grila.
Pentru abonamentele TV prin fibra optica proprie, sunt incluse in grila Eurosport HD si Eurosport 2 HD.
Pentru serviciul TV prin satelit, se gasesc si canalele Eurosport, le gasesti aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/

O zi buna!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (6)

Da (1)

14%

1 membri au votat cu DA

6 membri au votat cu NU

14% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Din pacate nu se poate vedea la Orange cablu si pe satelit exista Eurosport dar varianta internationala care nu transmite partidele...

Prin rețeaua proprie a Orange, se pot vedea. Eurosport nu mai este la cablul Orange, prin rețeaua Telekom, dar există și pe satelit. Nu știu exact ce transmite, dar sunt pe satelit și cablul prin rețeaua proprie.

Canalele Eurosport sunt disponibile în Orange tvgo. Chiar dacă pe cablu nu le ai le găsești în aplicație. Inclusiv canalele Discovery sunt în aplicație

Pe Orange TV Go ai varianta Eurosport internațional și Eurosport România. Pe satelit, știu ca se recepționează doar varianta internațională.

Eu sunt pe satelit si am inteles ca ar fi Eurosport international, iar pe international se pare ca nu va fi transmis Premier League. Daca as avea Eurosport Romania pe Orange TV Go, tot nu ar fi rau. Numai sa fie asa.

Mulțumim Orange Assistant! E pentru prima dată când văd denumirea de ,,ARGO" și cred că se referă la fibra optică prin rețeaua Telekom!

La cum sunt tratati cei care plătesc aceste servicii, bine le-ați pus numele.

Cei care au văzut filmul de Oscar 2013 probabil își amintesc replica geniala, ca un schimb de glume între Ben Affleck și fabulosul Alan Arkin.

Cam asta primesc și eu de la Orange.

Fiecare operator are plusurile și minusurile sale și de aceea este foarte bine că avem de unde alege, după preferințe și buzunare.

Orange Assistant, stiu ce am in grila. Sunt abonat la serviciul prin satelit si am ambele canale Eurosport in grila, dar din ce informatii am, nu o sa fie partidele din Premier League pe Eurosport 1. Cel putin nu pe cel din grila de la Orange.

Deci in seara asta nu am putut sa ma conectez la Eurosport Romania nici de pe Orange TV Go. Imi spune ca acest canal nu face parte din oferta mea. Ciudat, pentru ca in week end m-am uitat la meciuri din Premier League pe TV Go. In seara asta nu am putut. Multumesc Orange...

Nu ai înțeles? Twich, asta recomandă Orange abonaților săi. Mai avem puțin să ne spună sa ne facem cont pe Amazon Prime cu alta locație, sa fentam drepturile TV. Ce că-s plătite de ESp pentru RO, și ca orice alta retransmisie este ilegala, Orange te trimite pe Twich. Pe banii tai.

Parol moncher? Voi sunteți reali la faza asta? Nu mai bine face Ludmila ceva și își respecta abonații, nu sa ii pună sa caute stream-uri pe net???

Salut,

Ne pare rau, insa furnizorul de canal a decis sa nu includa aceste meciuri si in canalul Eurosport HD retransmis de Orange.

O zi buna!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!