Întrebare cu răspuns(uri)

Premier League pe Eurosport

Buna. Urmeaza sa se reia Premier League si as dori sa stiu daca va fi transmis pe Eurosport? Citisem undeva ca la Orange nu se poate vedea. La alti operatori da. S-a schimbat ceva sau o sa fim in continuare privati de spectacolul din Premier League? Multumesc.

Alex_33
Alex_33

Alex_33

User level
Nivel
1
204 / 750
puncte
Custom field 2
Alex_33
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut,
Asa cum ai spus si tu si este mentionat si pe site, avem in grila de programe Eurosport, dar sunt unele emisiuni/ filme/ competitii pentru care nu avem drept de transmitere online prin intermediul abonamentelor de televiziune. Din pacate, printre acestea se numara si Premiere League. Acest lucru este mentionat si in termenii si conditiile generale de pe site-ul nostru, aici https://www.orange.ro/termeni-si-conditii/pdf/2020-02/Brosura-TCG-abonamente-120x170mm-ian2020-lowres[1].pdf, la pagina 61.

 

Te asiguram insa ca in permanenta colegii nostri lucreaza pentru imbunatatirea continutului, astfel incat acesta sa fie cat mai bogat.
O zi buna!

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (9)

Da (6)

40%

6 membri au votat cu DA

9 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Din pacate nu se poate vedea la Orange cablu si pe satelit exista Eurosport dar varianta internationala care nu transmite partidele...

Prin rețeaua proprie a Orange, se pot vedea. Eurosport nu mai este la cablul Orange, prin rețeaua Telekom, dar există și pe satelit. Nu știu exact ce transmite, dar sunt pe satelit și cablul prin rețeaua proprie.

Canalele Eurosport sunt disponibile în Orange tvgo. Chiar dacă pe cablu nu le ai le găsești în aplicație. Inclusiv canalele Discovery sunt în aplicație

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
202 / 750
puncte
Custom field 2

Pe Orange TV Go ai varianta Eurosport internațional și Eurosport România. Pe satelit, știu ca se recepționează doar varianta internațională.

Eu sunt pe satelit si am inteles ca ar fi Eurosport international, iar pe international se pare ca nu va fi transmis Premier League. Daca as avea Eurosport Romania pe Orange TV Go, tot nu ar fi rau. Numai sa fie asa.

Alex_33
Alex_33

Alex_33

User level
Nivel
1
204 / 750
puncte
Custom field 2
Alex_33

Am verificat acum si am Eurosport Romania pe Orange TV Go. Sper sa vad acolo Premier League. Multumesc pentru raspunsuri.

Alex_33
Alex_33

Alex_33

User level
Nivel
1
204 / 750
puncte
Custom field 2
Alex_33

Salut!

Pentru abonamentele TV prin fibra optica (ARGO), canalele Eurosport au fost eliminate din grila.
Pentru abonamentele TV prin fibra optica proprie, sunt incluse in grila Eurosport HD si Eurosport 2 HD.
Pentru serviciul TV prin satelit, se gasesc si canalele Eurosport, le gasesti aici: https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/abonament-tv-satelit/

O zi buna!

Mulțumim Orange Assistant! E pentru prima dată când văd denumirea de ,,ARGO" și cred că se referă la fibra optică prin rețeaua Telekom!

La cum sunt tratati cei care plătesc aceste servicii, bine le-ați pus numele.

Cei care au văzut filmul de Oscar 2013 probabil își amintesc replica geniala, ca un schimb de glume între Ben Affleck și fabulosul Alan Arkin.

Cam asta primesc și eu de la Orange.

Fiecare operator are plusurile și minusurile sale și de aceea este foarte bine că avem de unde alege, după preferințe și buzunare.

Orange Assistant, stiu ce am in grila. Sunt abonat la serviciul prin satelit si am ambele canale Eurosport in grila, dar din ce informatii am, nu o sa fie partidele din Premier League pe Eurosport 1. Cel putin nu pe cel din grila de la Orange.

Alex_33
Alex_33

Alex_33

User level
Nivel
1
204 / 750
puncte
Custom field 2
Alex_33

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!