Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

[Rezolvat] Livrare nefinalizată/ întârziată

Bună ziua. Am o întrebare: am plasat o comanda duminica iar azi trebuia sa o primesc, data estimata de livrare 6 mai, dar tot validare comanda, nici măcar produse predate curierului. Imi puteți spune ce se întâmplă??

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (1)

50%

1 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

50% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Datele se actualizeaza cu intarziere. Poti suna la relatii cu clientii si ei iti vor spune stadiul exact in care se afla comanda.
La mine a trecut aproape o luna de cand am facut o camanda in magazin online si tot apare in validare comanda, desi am primit produsul dupa 2 zile.

Ok, am vorbit cu ei și pe messenger și se pare ca comanda nu a fost preluata de către curier, chiar i-am și sunat și tot acesta e răspunsul.Dar nu înțeleg de ce în aceste 3 zile comanda nu a putut fi preluata

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!