Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Probleme cu aplicația Zoom

Se pare că aplicația Zoom are probleme.
Sursa:
https://substantial.ro/aveti-grija-daca-folositi-aplicati...

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Nu prea folosesc zoom... Dar sunt sigur că vor găsi problema. Până la urmă acum nu lucrează prea multi cu ea, dar de lunea viitoare de exemplu elevii se întorc la orele online

Aceste aspecte au fost deja semnalate pe mai multe topicuri ce au legatura cu lucrul de acasa, aplicatii care ne ajuta sa lucram de acasa, cum utilizam tehnologia in perioada izolarii, etc.

Acum doua zile am folosit pentru prima data Zoom. Dar citind intr-un alt topic despre problemele acestei aplicatii am decis s-o dezinstalez.

Am folosit-o o singura data si ma intrebam daca sa o mai pastrez. Daca are asa mari probleme de securitate, cred ca o voi dezinstala.

Chestia e că nu pot sa o dezinstalez. Tot dau dezinstalare, inclusiv din "Aplicații", și nu se dezinstaleaza neam!!! Cu nici o aplicație nu am pățit asta!
PS Am reușit să o dezinstalez doar prin Google play.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!