Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Au inceput plățile pentru campania "Bine cand ofer, grozav cand primesc"

Astazi au inceput platile pentru cei care au folosit Orange Money pentru platile online sau platile contacless in magazine,cu telefonul sau ceasul.
Sa fie primit! :)

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Ce haios esti Ascary. :)))
Nu am putut instala Orange Pay. Am sunat de vreo 2 ori, apoi m-am lasat pagubasa. Si am folosit cardul. :(

@Miha Z, îți recomandăm să mai încerci. Daca tot nu reușești, spune-ne și încercăm să te ajutăm. Serviciul este perfect funcțional în acest moment.

Sa de de Domnul sa mai faca Orange campanii din astea,dar sincer nu prea cred...10% bani inapoi din plata facturilor,puncte OTY cu nemiluita,bani pentru platile cu Orange Money,zau se duce Orange in faliment daca o tine tot asa. :) Glumesc,Orange e un gigant. Cateva mii de euro oferite gratuit clientilor fideli nu -i fac gaura in buget. :)

E posibil ca atunci din cauza concursului si a unui numar mare de cereri, sa se fi blocat aplicatia. O sa mai incerc. Merci de recomandare.

A fi frumos ca numele castigatorului sa fie postat si in cadrul acestei intrebari. M-as bucura mult sa fie si membru al Comunitatii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!