Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Au inceput plățile pentru campania "Bine cand ofer, grozav cand primesc"

Astazi au inceput platile pentru cei care au folosit Orange Money pentru platile online sau platile contacless in magazine,cu telefonul sau ceasul.
Sa fie primit! :)

Răspunsuri

Ce haios esti Ascary. :)))
Nu am putut instala Orange Pay. Am sunat de vreo 2 ori, apoi m-am lasat pagubasa. Si am folosit cardul. :(

@Miha Z, îți recomandăm să mai încerci. Daca tot nu reușești, spune-ne și încercăm să te ajutăm. Serviciul este perfect funcțional în acest moment.

Sa de de Domnul sa mai faca Orange campanii din astea,dar sincer nu prea cred...10% bani inapoi din plata facturilor,puncte OTY cu nemiluita,bani pentru platile cu Orange Money,zau se duce Orange in faliment daca o tine tot asa. :) Glumesc,Orange e un gigant. Cateva mii de euro oferite gratuit clientilor fideli nu -i fac gaura in buget. :)

E posibil ca atunci din cauza concursului si a unui numar mare de cereri, sa se fi blocat aplicatia. O sa mai incerc. Merci de recomandare.

A fi frumos ca numele castigatorului sa fie postat si in cadrul acestei intrebari. M-as bucura mult sa fie si membru al Comunitatii.

Salut, unde găsesc detalii despre promoție?

roebrt
roebrt

roebrt

User level
Nivel
0
67 / 100
puncte
Custom field 2
roebrt

Totul s-a încheiat la jumătatea lui Martie? :) mersi

roebrt
roebrt

roebrt

User level
Nivel
0
67 / 100
puncte
Custom field 2
roebrt

Scuze, incercam sa raspund aici de fapt..
Nu stiu să fie o promoție în acest moment, dar, poate stiu alți participanți din comunitate..

I-am văzut în 31 martie în Orange Money (50 lei) și mi-a luat un pic de timp să-mi dau seama despre ce e vorba. Uitasem de campanie și n-am primit nici un sms. :)

Salut @Eduard. Nu am văzut nicăieri lista câștigătorilor, deși concursul s-a terminat pe 12 martie... Poate ne lămurește un admin.

Ne-au răspuns colegii noștri și câștigătorii sunt în curs de validare, lista va fi publicată pe site. O să vă ținem la curent și aici.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!