anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Concurs VISA și Orange Money

TheSpecialist
Maestru

Apropos de concursuri, in iarna 2022, cu ocazia Campionatului Mondial de Fotbal, VISA lansa un concurs al cărui unic mare premiu era o masina electrica Kia. Erau bineînțeles vizați și utilizatorii Orange Money, cardurile fiind Visa, lucru anunțat si in cadrul aplicației - personal de acolo am aflat de concurs.  Campania s-a încheiat pe 31.12.2022, extragerea câștigătorului având  loc între 01 si 28 Februarie, anul curent. 
Insa de atunci liniștire si pace. In aplicația Orange Money niciun update cu privire la concurs, pe site-ul Visa iarăși nimic, același mesaj etern “….vom reveni curând cu detalii”. 
Are cineva vreo idee despre soarta concursului ? 

15 Răspunsuri 15

RafaHelper
#StarMember

Salut @TheSpecialist,

Desi in regulament este menționata luna februarie 2023 pentru alegerea si publicarea castigatorului, Visa nu a publicat nimic pe pagina oficială a concursului.

https://www.visa.ro/despre-visa/sponsorizari-visa/visa-qatar.html

Le-am trimis un email, astept sa vad daca primesc un raspuns sau nu si revin cu informații.

Asta am zis și eu. Pe pagina lor nu apare nimic. 
Sunt tare curios dacă vor raspunde la acel mail. Nu e primul concurs organizat de ei care dispare in ceața. 

Din păcate Visa e doar cu logo-ul in tara noastră, nu există support si atunci cand ai nevoie de informații din partea lor sau un punct de vedere nu poti da de ei sau nu raspund.

Ti-au răspuns la mail ? As fi surprins sa îmi zici ca da. 

Nu am primit raspuns inca, daca primesc o sa postez aici.

Mie îmi cam pute pe la VISA prin bătătura. Eu cred ca a fost o mare păcăleala. 

Acu ma uitam pe regulament și am văzut ca nu e trecută nicio data pana la care se va publica posibilul câștigător. In afara de asta , un paragraf mi-a atras atenția. Cred ca masina aia deja e pe la vreun nepot. 

Si cand ziceai ca e Sf Asteapta in calendar? Cred ca mi-a scapat...

Pololică
#StarMember

Tin minte ca in urma cu vreo 8-9 ani, la fel, in urma unui concurs (participarea mea fusese pur intamplatoare, era ceva de genul: plateste cu Visa si poti castiga...) si m-au sunat de la ING (la ei aveam cardul respectiv) sa-mi spuna ca am un premiu de ridicat (parca un trenulet sau un breloc cu un trenulet, in orice caz, un premiu "feroviar"). Chiar m-a suprins premiul de atunci intrucat tocmai vroiam sa merg sa cumpar... doua bilete de tren pana la Budapesta pentru Craciun.

NB: tot in perioada respectiva, ING avea o campanie de promovare a platilor cu cardul si nu mai stiu sigur de la cine era premiu: banca sau Visa, dar stiu sigur ca era legat de cardurile Visa.

RafaHelper
#StarMember

Având in vedere ca nu am primit un răspuns am făcut o sesizare la ANPC sa verifice ei organizatorul si sa ne lămurească. Va tin la curent cand primesc informații. 

Update: e in lucru sesizarea din 16.10.2023 😐
Răspuns de la ANPC: mai așteptați, e mult de lucru.

Sa inteleg ca persoana castigatoare inca se afla in perioada de validare?🤔

In 2025 sigur aflam cine a câștigat!

Wow ! De ce nu mă surprinde oare?  🤦🏽