Întrebare cu răspuns(uri)

Cum pot plati factura altui abonat Orange din contul My Orange?

Se poate plati o factura a altui abonat orange din contul meu My Orange?
Daca da, cum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Da, se poate. Unde plătești pentru tine in My Orange, poti plati pentru alt număr, la sectiunea "Plateste o alta factura". Este necesar sa stii numarul respectiv sau codul de abonat. Pentru validare, se va trimite un cod pe numărul respectiv.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (6)

Da (15)

71%

15 membri au votat cu DA

6 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Buna Marcy! :) Se poate fara nici o problemă.
Treci numarul prietenului/cunoștinței la administrare si vei primi factura lui in contul tau My Orange,succes :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Salut! Se poate plati și pentru un prieten. Atașez screen shot din aplicația my Orange, de pe prima pagina, ai o săgeată pe care trebuie să apeși. Daca ai doua numere alocate, trebuie sa fii autentificată pe numărul de abonament. Daca ai doar prepay, găsești în josul paginii secțiunea facturi.

Merge... My Orange, facturi, plătește alta factura..
Merge si din varianta desktop..
Eu am vrut sa plătesc pentru o mătușă, dar, am renuntat că-mi cerea un cod trimis pe numărul ei de telefon si nu stiam daca se descurcă să mi-l spună..

Voi ati incercat sa platiti si alte numere decat cele din cont si a decurs ok plata? Logic mi s-ar parea ca pentru alte numere cu alt titular sa se faca alt cont My Orange.

Da Miha,eu platesc permanent o factura pe alt nume fiindca nu am facut cesionare. Pasii sunt: alege numar, apare numarul celuilalt, click si plateste factura.
_________
Ar trebui modificata si intrebarea, poate cineva mai cauta o solutie la acest caz.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Buna Viorel. Eu folosesc My Orange de pe mobil si in prima pagina apare "Plateste o alta factura". Daca apesi acel buton esti directionat in alta pagina unde poti introduce numarul pe care doresti sa-l platesti. De asemenea mai poti gasi acel "buton" si in facturile mele.

mersi, dar eu caut de pe PC si nu apare nimik in my orange, este doar butonul meu de plata, plateste online, inainte stiu ca se putea face plata si pt alt numar, acum pauza nu vad acea sectiune deloc :(

@Viorel, daca apesi pe sumar se va vedea ca in prima poza atașata.. daca vei apasa pe consum și facturi, se va vedea ca in a doua poza.. toată lumea are în My Orange această optiune..
De mentionat, ca va trebui, persoana pentru care vei plati, sa-ti dicteze codul pe care-l primeste prin sms, pentru finalizarea platii..

Salut, Viorel!
Am atașat un screenshot de pe PC. Intri în contul tău și la Sumar cauți cadranul cu factura - l-am marcat eu cu roșu. Nu îți apare?
Și mai ai varianta de a accesa direct acest link: https://www.orange.ro/myaccount/invoice/payment/by-card/

imi pare rau sa va dezamagesc dar la mine nu este asa ceva, imi arata cit am de plata si nu apare acel buton sa platesc alta factura :(((((((

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!