Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Câți bani primești de fapt înapoi la Yoxo?

Dacă ai de exemplu un abonament yoxo de 30 lei cu 20GB incluși și nu consumi într-o lună net deloc, câți bani primești înapoi?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 4 din 4

In cazul acestui abonament hibrid, pe numele sau Yoxo, am facut si eu o comparatie pe topicul dedicat, aici https://comunitate.orange.ro/questions/2273684-ce-este-yoxo.

Pe topicul mentionat de mine aveti comprativ ofertele comerciale Yoxo vs Prepay vs Me Start. Desi cifrele vorbesc de la sine, inca mai propagandisti care continua sa ridice in slavi acest Yoxo si il cosidera ca fiind in produs inovator!

Și dacă vrei 140 gb la care prepay îi iei? Vorbim de Orange aici!
Era o părere personală. Sigur, dacă nu mai acceptăm și alte opinii, putem spune orice.

In Romania exista si alti operatori telecom ce ofera internet mobil la preturi rezonabile. Se numeste concurenta, iar concurenta ofera in anumite conditii trafic nelimitat.

Daca nevoile tale de comunicare depasesc 100GB lunar nu stai pe prepay si in nici un caz pe acest Yoxo unde perioada de gratie este de 48 ore si unde fiecare apel la servicu clienti este taxabil, in speranta ca o sa primesti inapoi Z1 Z2 = (X1 X2 - Y1 Y2) + i(X1 Y2 + X2 Y1) lei din internetul neconsumat.

Daca ai nevoie pe +100GB de date lunar negociezi un abonament de date cu toate beneficiile lui: Orange Thank You, Orange Cloud, Cost Control, Happy Night, Orange Tv Go, Orange Antivirus, Orange Content Lock si daca ai putin noroc poate reusesti sa obtii chiar trafic necontorizat fara scaderea vitezei.

Daca esti dezvoltator sau creator de continut nu stai pe prepay sau pe acest Yoxo riscand sa ramai fara net si sa te faci de toata bafta cand ti-e lumea mai draga sau cand esti la o intanlire cu un client.

Tocmai am fost in aceasta situatie.
La abonamentul de 20GB cu 30 de lei, daca nu consumi deloc net, primesti inapoi 5 lei. In concluzie, luna urmatoare platesti doar 25 de lei.
Daca consumi cat de putin (ex. 1MB) vei primi inapoi doar 4.75 lei.

Complicata intrebare:
Ma bucur ca am redus un abonament de 9 euro la 5 fara sa ma agit in acest sens.
Ma stresseaza maxim ca perioada de gratie este foarte scurta si nu pot plati prin alt abonament pe care il am deja la Orange. In cazul aparitiei erorilor la plata nu primesc nicio notificare - nimic care sa imi dea de inteles ca ar fi o problema sau am ceva de facut urgent.
Nu prea mai vad avantajul acestui tip de abonament fata de un PrePay, iar asta incepe sa ma apese. La PrePay macar nu risc sa raman fara numar daca dintr-un motiv sau altul nu se poate face o reincarcare timp de cateva zile.
Ma gandesc tot mai serios sa trec pe PrePay si sa reincarc de pe alt abonament sau sa caut variante de abonamente de cel mult 5 euro care sa imi acopere nevoile de comunicare pe acel numar, chiar daca asta inseamna portare...

Fiind un serviciu la inceput de drum, poate se vor mai face modificari. Vazand reactiile din partea utilizatorilor poate ca vor implementa si unele sfaturi daca ele vor aduce un plus acestor abonamente.
Pana la urma trebuie sa aiba si plusuri fata de PrePay, dar din ce zici tu sta mai slabut la acest capitol si ar trebui luate unele masuri. Altfel nu vor fi prea multi doritori.

In prima luna am consumat sub 1 GB și am primit 4.75 lei reducere. Dar în a doua am consumat 1.08 și primesc 1 leu reducere? Cum vine asta?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!