anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ce este Yoxo?

MihaelaC
Community Manager
Community Manager

Yoxo este un abonament 100% digital care permite personalizarea pachetului de resurse, exact așa cum își dorește clientul. Această soluție poate fi achiziționată din aplicația Yoxo și, pentru început, este dedicată doar clienților Orange (persoane fizice care au PrePay sau abonați în afara perioadei contractuale).

 

Beneficii Yoxo:

  • Abonament 100% digital, administrat de pe telefonul tău mobil.
  • Nu ai limită contractuală.
  • Primești banii înapoi pentru netul neconsumat.
  • Internet configurabil în fiecare lună.
  • Nelimitat minute și SMS-uri naționale.
  • Roaming SEE configurabil de la o lună la alta.
  • Control al costurilor: fără surprize neplăcute la finalul lunii.

 

Aici aveți mai multe detalii generale: https://www.yoxo.ro/

Și aici este secțiunea de FAQ: https://www.yoxo.ro/help/despre-yoxo/

Descarcă din Play Store (Android)

Descarcă din AppStore (iOS)

 

Văzând aceste beneficii, la prima vedere, ce părere aveți despre Yoxo?

124 Răspunsuri 124

svetalex
Senior certificat
Este o soluție foarte bună, mai ales în această perioadă în care toți trebuie să rămânem în case, iar beneficiile sunt foarte bune. Sunt curioasa care sunt costurile

Jay
Campion certificat
Ca este pentru cei alergici la contract, sa nu se mai simta obligati sa stea 1-2 ani intr-un loc..

TheSpecialist
Maestru
Wow! Cred ca este visul oricui! Mi se pare o idee excelenta. Întrebarea mea este dacă se poate asocia cu un număr deja existent. Adică dacă am un abonament vechi, sa pot sa îl înlocuiesc cu unul Yoxo?

Tina
Cunoscător certificat
Super! Era așteptat ce multă vreme un astfel de abonament. Se poate înlocui un abonament vechi. Și pornește de la 30 de lei. E ok, zic! Pentru minimum 20 de Giga...

svetalex
Senior certificat
@The Special List nu am găsit informații legate de posibilitatea asocierii unui abonament vechi, dar presupun că da, având în vedere că nu primești un SIM fizic și că abonamentul este disponibil doar clienților deja existenți. Nu am găsit informații legate de costul total al abonametului, dar presupun că este variabil în funcție de configurarea pe care o alegem

Vio73
#StarMember
Asta da ofertă! Hai că m-ați lăsat mască!

Ascary
Campion certificat
Șmecher rau abonamentul,da da da imi convine de minune

teacher_
#StarMember
Cred că va avea succes mare, este piesa lipsa din furnizarea de servicii!

Vio73
#StarMember
Dar telefon se poate lua? Ai acces și la 5g? Mulțumesc!

Erowan
Junior entuziast
La prima vedere suna super ok....rămâne de văzut cum va funcționa. Daca va merge asociat unui abonament vechi cu siguranță îl voi încerca.

Razvan
#StarMember
Sună foarte bine, mai ales că primești bani înapoi pe resursele neconsumate.

Razvan
#StarMember
Dacă ești în perioada minimă contractuală, nu poți trece la acest abonament.

FaraUnID
Campion certificat
Un fel de struto-camila rezultat dintr-un mariaj nefericit Orange Young + Orange Me Start, dar ceva mai evoluat decat cele doua si mai aproape de adevar dpv al raportului pret - resurse incluse dar si aici pana la un anumit punct. Optiunea Roaming Worldwide este oferita la pretul de 125 lei si asta in conditiile in care am prezentat o alternativa oferita de Nokia aici https://comunitate.orange.ro/questions/2269383-nokia-lansat-cartela-sim-roaming-date *Perioada de gratie: Perioada de gratie cuprinde un termen de 48 de ore dupa emiterea facturii aferenta abonamentului Orange Yoxo in care Clientului i se activeaza serviciile aferente Abonamentului fara sa fi platit factura. Perioada de gratie dureaza 48 de ore din momentul emiterii facturii. In cazul in care Clientul nu plateste in perioada de gratie, va fi suspendat. Prefer abonamentul meu clasic unde am o perioada de gratie de cca 14 zile de la data emiterii facturii + programul Orange Thank You sau prepay-ul clasic unde perioada de gratie se prelungeste la fiecare reincarcare si unde am Orange Phone Credit.

IoanaA
Angajat Orange

Salut,
Abonamentul Yoxo este disponibil pentru clientii Orange care detin o cartela Prepay si pentru abonatii care sunt in afara perioadei contractuale. 

  • Nu ofera subventii la dispozitive si momentan nu are acces la 5G.
  • Da, pretul difera in functie de cati GB va configurati
  • O sa pregatim mai multe surprize pentru el, dar ne-am dorit sa il lansam cat mai curand ca voi sa puteti sa beneficiati de el cat mai curand.

Orice serviciu pur digital credem noi ca este binevenit in aceasta perioada. Pentru ca inca lucram la el, feedback-ul vostru este binevenit in a-l creste. Va invitam sa ne lasati feedback si in magazinele de aplicatii dupa ce descarcati aplicatia.