Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

As vrea să îmi fac un abonament la dumneavoastră

As vrea sa îmi fac un abonament la dumneavoastră

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dar in situatia de fata e posibil sa fie putin mai complicat. Nu stiu daca mai e deschis vreun magazin Orange. Doar sa sunati la Relatii cu clientii la 300 si sa discutati cu operatorii si poate merge sa incheiati un abonament. Succes

@Marta, în comunitate nu se fac abonamente..
Poti face un abonament in orice magazin Orange, dacă este un magazin Orange deschis, în zona unde locuiești, având în vedere situația actuală.. cand incercam sa evităm să mai iesim din casă.. si incercam sa limitam interacțiunea cu alte persoane..
Poti consulta oferta de abonamente pe site-ul Orange si poti alege de acolo ce crezi că ai nevoie, abonament cu sau fara telefon..
Dacă ești pe pre-pay acum, scrie in aplicația ta My Orange mobil la secțiunea "contacteaza-ne" sau poti scrie pe chat Djingo.. Si, dacă vrei sa-ti păstrezi numărul poti trece cartela pe care o ai la abonament..
Dacă mai ai vreun alt abonament poți suna la 300 să vorbesti cu un consultant.. si vezi de acolo ce faci mai departe.. În functie de variantele pe care ti le ofera..
Pentru a obține informații cat mai exacte, trebuie să dai si tu mai multe informatii, cand întrebi ceva in comunitate..
Ai mai jos link -uri catre abonamente, ambele variante.. cu si fara telefon..

https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html
https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html

Succes!..

Dacă ai cont My Orange, și cred că ai, pentru că altfel nu erai membră a Comunității, poți întra în magazinul online și îți faci un abonament, de care dorești. Doar să fii logată! Succes!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!