Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs Câștigă cu Orange TV Go și Disney Channel

Din 9 martie, urmărește noi episoade din serialul BIA în Orange TV Go și poți câștiga o super bicicletă sau unul dintre cele trei skateboard-uri cool inspirate din serialul BIA.

Iar ca să vă bucurați de mai mult timp petrecut în familie, Disney Channel este disponibil pe Orange Tv Go până pe 21 aprilie.

Noile episoade din serialul BIA sunt disponibile în Orange TV Go de luni până vineri de la 18:00.

Cum poți accesa Orange TV Go:

  • Intră pe tvgo.orange.ro de pe un calculator sau în aplicația Orange TV Go pentru smartphone și tabletă, disponibilă în Play Store și App Store sau prin aplicația pentru smart TV, disponibilă în Samsung Apps pentru televizoarele cu sistem de operare Tizen
  • Intră în aplicație și înregistrează-te cu numărul tău de telefon Orange sau numele de utilizator și parola My Orange și ai acces gratuit la Disney Channel în perioada campaniei

Dacă nu ai deja un cont online Orange, îți poți crea unul aici https://sso.orange.ro/wp/oro/creare-cont

Traficul de date corespunzător accesării canalului Disney Channel va fi taxat în funcție de tariful standard corespunzător pachetului de date activat la furnizorul de internet folosit.

Pentru mai multe informații citește regulamentul aici https://www.orange.ro/servicii-fixe/tv/orange-tv-go/concu...

Sursa - https://tvgo.orange.ro/concursuri/castigi-cu-tvgo-si-disn...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!