Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Samsung Galaxy Note 20 telefon sau tabletă?

Cu 256/16 Gb spatiu de stocare si memorie RAM,cu un refresh de 120hz,5G ,peste 5000mAh si un ecran mai mare de 7inchi ce mai este,telefon sau tableta?

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (3)

Da (2)

40%

2 membri au votat cu DA

3 membri au votat cu NU

40% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Salut @Ascary,

Este telefon pentru ca asa este promovat de companie, in acelasi timp fiecare utilizator poate crede ce vrea despre acest model.

rafa.helper
rafa.helper

rafa.helper

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
rafa.helper

Acum fiecare il poate privi din perspectiva lui. Pentru cineva obisnuit cu mobilele finute si micute, cu 32 Gb memorie interna si 3 Gb de RAM cu siguranta va fi pus in randul tabletelor.
Dar pentru "cunoscatori si pretentiosi" in ale tehnologiei este mobilul dorit care le-ar satistace toate nevoile. Practic ar fi 2 in 1, un mobil cu caracteristicile unei tablete. Asa n-ar mai fi nevoit sa aiba cu el si tableta si mobilul. :)

E clar ca trendul este "cât mai mare" :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

In privinta telefoanelor, s-a început cu mare si, s-a revenit la mare.. din motive diferite.. Unele telefoane sunt exagerat de mari, dacă ai nevoie de ambele mâini pentru a te descurca, e tableta. :)

De ce nebunia asta cu telefoane din ce in ce mai mari? Stiu, am si eu un note 10+ care chiar mi se pare mare dupa mai bine de 6 luni de folosire... sa fiu sincer m-as intoarce oricand la s8! un ecran cred ca optim pentru mine, greutate ok a tlefonului! Nu inteleg de ce nebunia asta cu telefoane din ce in ce mai mari cu ecrane din ce in ce mai mari!!! In cativa ani ipad-ul meu o sa fie mic in comparatie cu telefoanele care vor aparea si ipad-ul meu e cel de 10' nu ipad mini.

Eu nu aș cumpăra un telefon așa de mare pentru că nu poți să îl folosești cu o singură mână.
Dar cine își dorește un ecran foarte mare probabil că îl va cumpăra.

Cand va ajunge ecranul la 100% din suprafata nu va fi chiar atat de mare.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Ai dreptate @Florin D. Daca era mai mic Note 10+ as fi acceptat schimbul propus de sot, ca deja s-a plictisit de el. E frumos si performant, dar mare. Inca imi place mobilul meu, ma atasez repede de lucruri si renunt greu la ele. :)

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!