Întrebare fară răspuns

Interconectivitate

Vă simțiți mai mult interconectați cu voi înșivă, sau mai mult conectați cu interioritatea voastră?
Mulțumesc!

Misudoru
Misudoru

Misudoru

User level
Nivel
0
15 / 100
puncte
Custom field 2
Misudoru

Răspunsuri

Cei care sunt prea departe, unii de altii, pentru a putea avea contact direct, se pot simti interconecatati prin folosirea tehnologiei, dar, ca sa fii mai conectat cu tine, n-ai nevoie de tehnologie.. Tehnologia, cred ca are efectul opus, daca vorbim de conectarea cu sine..

Interconectivitatea si interoperabilitatea este visul omului modern. Pe plan global acest deziterat prinde contur din ce in ce mai mult. Pana la urma la ce bun atata tehnologie daca nu pentru asta?
(Intrebarea e pusa cu skepsis,sa avem grija sa nu cadem in capcana intinsa de autor :))) )

În mistica euforica a demitizarii exhaustive, exista în oricare din noi un potențial, lipsit de ezoterism, corelat cu existenta a doua lumi paralele, care se reflecta de multe ori în abstractia inerenta a individului izolat.

@The Special List, exact!

Sau cum zicea un mare nume al teatrului si cinematografiei romanesti:
"Demitizarea exhaustiva si relational caduca. Incongrr...incongruenta fenomenologica si introspectiv cromatica. Adica, l-a cautat pe d***** si l-a gasit pe ta-su."

Ah, ce pacat ca mi-a intrat postarea la "moderare automata". Aveam un citat numa' bun din Mefisto. Pacat ca o sa-l vedeti...probabil maine. Pentru ca algoritmul comunicatii nu stie de context.

Vezi ca textul sa nu contina vreun cuvant mai...delicat :))) si de aia ti-a intrat in moderare. Sterge-l/inlocuieste-l si posteaza citatul demonului neamț :)

Da, n-am cum sa-l mai schimb. Odata intrat la moderare, nu mai poti edita textul. Asta e o alta problema. Pe de alta parte, este un citat! Deci...n-am cum sa ocolesc cuvantul respectiv, intrucat face parte din citat! Plus ca, nu e folosit, nici macar in contextul ala (de-aia zic ca algoritmul comunicatii nu stie de context), intr-un fel jignitor.

Dar na...cum am zis, presupun ca o sa vedeti maine. Asta daca nu stiti deja la ce ma refer. Postul lui The Special List mi-a adus aminte de acel citat. Si e super funny! :))

Întrebarea se referă la conexiunea cu Sinele Divin versus EGO, cam asta înțeleg că dorește să transmită inițiatorul. Este un topic interesant de urmărit, însă și el trebuie să ne spună propria părere.

Ma ia durerea de cap numai cand ma gandesc. :))) Dar ce treaba are toata chestia asta cu tehnologia si cu comunitatea Orange? Ca zau ca nu inteleg.

Suntem conectați tot timpul, pentru că suntem în era tehnologiei. Toate acestea au și părți bune, dar și părți rele. Părțile bune sunt interconectivitatea, interoperabilitatea, comunicarea, etc. Părțile rele sunt: dependență de tehnologie, bolile care pot apărea ( de ex. uneori trebuie să porți ochelari din cauza statului prea mult pe laptop), etc. Cu toate acestea, tehnologia este benefică pentru omenire, dacă este exploatată numai în scopuri pașnice.

Din pacate cele mai multe inovatii tehnologice au avut initial aplicabilitate in domeniul militar. Cand acestea s-au invechit au fost transferate consumatorului obisnuit in vreme ce militarii au implementat altele mai noi la care noi nu avem inca acces.

Tot este bine, tehnologia ajută la dezvoltarea comunităților și creșterea prosperității membrilor ei, dacă este implementată cu un scop bine definit și bine intenționat.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!