Întrebare fară răspuns

De ce primesc SMS de la Orange?

De ce tot primesc sms de la Orange cu” ne pare rău...” dacă eu nu am trimis un mesaj și in plus am și credit?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Poate fi o eroare de sistem, daca tu nu trimiti nimic.. Si, nici altcineva nu are acces la telefonul tau.. Incearca sa vorbesti pe chat Djingo cu un consultant sa vezi ce-ti spune..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ne poti da ceva mai mult din mesajul ala? Ne pare rau...ce? Eu primesc de obicei mesaje de genul asta cand incerc sa trimit o poza prin iMessage iar persoana cealalta fie nu are net sa-l primeasca, fie n-are iOS, si atunci incearca sa-l trimita ca mesaj multimedia. Caz in care ai nevoie de setari, si de credit.

Deci...depinde un pic de ce anume spune acel mesaj. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

“Ne pare rau dar nu ai suficient credit pentru a accesa acest numar. Te rugam sa-ti reincarci contul. “ acesta este mesajul primit. Modelul de telefon este iphone 6S plus

@Bilt Mari, ai mai primit SMS-uri? S-a rezolvat situația?
Dacă nu, spune-ne, te rog, de la ce număr sunt ele primite? Ai vreun SMS/ MMS neexpediat în outbox? Sau ai încercat să apelezi un număr/ trimiți un SMS cu suprataxă?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!