Întrebare fară răspuns

Samsung Note9 primeste update la One Ui 2.0

Am primit astazi update la One Ui 2.0 pe Note9. Ati primit si pe alte modele?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Are sotul meu A70, dar nu a primit
La ultimul update pe care l-a făcut în urmă cu aproximativ o săptămână și jumătate i s-a cerut să reînregistreze amprentele. Este normal?
Eu am Huawei, dar de doi ani de când îl am nu mi s-a întâmplat la niciun update acest lucru

Ale mele sunt prea vechi sa mai primeasca :)))...
Cred ca este posibil, in urma unui update sa se intample sa-ti ceara din nou reinregistrarea amprentei..
Poate nu e acelasi lucru, dar, eu am patit o chestie oarecum asemanatoare.. dupa update-ul unei aplicatii a trebuit sa reformatez aplicatia.. user+parola.. desi, teoretic, trebuia doar sa-mi pun amprenta..

Nu a trebuit sa formatez nimic. Intr-adevar instalarea a durat cam jumatate de ora, foarte mult dupa parerea mea, insa nu a schimbat nimic din masurile de siguranta. Pe parcurs daca voi vedea schimbari am sa scriu aici.

Ai aici Miha informatii despre ce vei primi:

https://www.samsung.com/global/galaxy/apps/one-ui/

Ca prima impresie despre Android 10 primit astazi,as putea sa spun ca se misca un pic mai repede,dar insesizabil pentru un ochi mai neexperimentat intrucat se stie ca seria Note este celebra pentru rapiditate. Modul dark este pus acum in mai toate aplicatiile native . Animatiile sunt mai dragute si bara de notificare este schimbata substantial,iar eu ca unul care foloseste SmartThings-ul remarc o afisare mai spectaculoasa si mai comoda a statusului aplicatiei. Cam atat,pentru cateva ore de utilizare. Revin :)

Dezamagitor. Bateria mi s-a dus intr-o noapte de la 100% la 20% dimineata. Unele aplicatii dau eroare la pornire. Sper sa se remedieze curand printr-un update. Am mai zis ca primele updateuri de OS sunt foarte instabile.Asa ca nu va grabiti cu Android 10.

In noaptea asta a avut loc si primul update al Android 10. Sper sa fi rezolvat problema cu bateria si crashul unor aplicatii. Va tin la curent.

Cel tarziu in martie si Huaweiul o sa primeasca upgrade-le. Cam lunga asteptarea ce e drept. Sper sa se sfarseasca odata si pentru tine Vio.

Acum vreo 3 zile am primit si eu update la Android 10. Am atasat si cateva dintre schimbari. Mie nu-mi place fundalul negru din aplicatii, e prea obositor.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!