Întrebare fară răspuns

Ați auzit de colaborarea dintre TomTom și Huawei?

Se pare că cei de la Huawei vor să găsească soluții alternative serviciilor Google.

Cum vi se pare colaborarea dintre TomTom și Huawei?

Ați folosi TomTom în loc de Google Maps sau Waze?

Sursa:

https://gadget.ro/huawei-tomtom-acord-pe-partea-de-harti-si-servicii/

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Dupa cum ne-au obisnuit noutatile de la Huawei in ultimul timp, nu se astepta nimeni sa stea cu bratele incrucisate la mila lui Trump... Pentru binele lor si al clientilor, foarte bine ca se agita sa gaseasca solutii si, daca in urma colaborarii, noile telefoanele vor avea preinstalate harti, este un plus pentru Huawei..

M-a apucat nostalgia cand am auzit de Tom Tom. Mai foloseste oare careva aceste harti? Nu cred. Google Maps si Waze sunt la putere :)

@Ascary, cred că este folosită. De exemplu, aplicația lor din Google Play, TomTom Go Mobile - GPS Trafic, are peste 10 milioane de descărcări. I-ar ajuta foarte mult această colaborare pentru că le-ar da acces celor de la TomTom către milioane de utilizatori Huawei.

Eu am avut în ultimii 5 ani telefoane de la Huawei. Nu cred că aș avea motive să nu folosesc TomTom dacă aș fi în continuare mulțumită de telefon.
La vechiul telefon, Huawei P8 lite Google Maps rămânea des fără semnal GPS și astfel am instalat Waze care funcționa fără nicio problemă.
La telefonul pe care îl am în prezent de vreo doi ani (Mate 10 lite) nu mi-am mai instalat Waze, pentru că pot folosi fără nicio problemă Google Maps, deci nu văd de ce nu aș folosi TomTom dacă ar veni preinstalată și ar funcționa ok

Tom Tom este Porsche-ul GPS urilor

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Yeap . Majoritatea marilor transportatori importanți în UK , Ale, Bannister, Eddie Stobart, Read Boardall, Metcalfe, au Tom Tom uri pe camioane .
La Read Boardall, care are exclusive Volvo în dotare doar Tom Tom vine gata instalat in bord.
Foarte bune .

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
3
2616 / 5000
puncte
Custom field 2

Uite ca încet, încet, Huawei găsește soluții sa rămână în piața Europeană. Presimt și alte parteneriate solide care vor scutura puțin gigantul Google, în timp. Eu unul, dacă as avea soluții viabile, legat de tot ce au blocat cei de la Google, as rămâne în continuare pe Huawei. Ca apk-uri cu diverse aplicații se găsesc nu doar în Google Play.

@The Special List, da! Cred și eu că cei de la Huawei au "cohones" și poate vor reuși să facă ceva în legătură cu monopolul Google.

Nu am utilizat încă nimic alternativ, dar dacă va fi necesar, o voi face cu siguranță! Mulțumim pentru informații!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Parteneriatul acesta nu este pur intamplator deoarece, TomTom a decis să nu se mai axeze foarte mult pe partea de echipament hardware şi să ofere sub licenţă serviciile sale software de hărţi. Astfel, parteneriatul cu Huawei, cel de-al doilea producător de smartphone-uri la nivel global, s-ar putea dovedi a fi benefic atat pentru TomTom, compania olandeză care are peste două decenii de experienţă în domeniul navigaţiei prin GPS, cat si pentru Huawei.

TomTom este o alternativa reala la Google Maps, iar unii considera ca aplicatia olandeza este chiar mai performantă atunci când vine vorba despre navitaţie turn-by-turn.

Cred că e valabil doar la telefoanele noi acest parteneriat, nu și la cele din 2019! La noi, ceilalți, apar fără probleme aplicațiile google.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Google Maps imi arata toate ulitele din catunul meu uitat de timp din Delta Dunarii,plus canale, japșe,lacuri etc. Poti merge cu barca linistit pe oriunde. TomTom e facut doar pentru navigatie terestra,asa ca ce mai tura-vura,este clar pentru oricine ca Google maps este cea mai buna aplicatie pentru navigare indiferent de traseu. Sa mai spun oare ca Google maps este gratuit? Nu mai spun...O fi mai buna TomTom-ul mai buna pentru olandezi dar pentru calatorul din varf de munte Google Maps e tot ce are nevoie si chiar ii poate salva viața uneori...Aia care care isi dau cu presupusul ca TomTom ar fi mai bun circula doar cu masina sau cu bicicleta nu cu rucsacul in spate.Ia sa vedem,cati romani au instalat TomTom pe telefon... mâna sus :))

Hărțile TomTom sunt acum disponibile și pe dispozitive Huawei prin App Gallery.

TomTom Go Navigation oferă utilizatorilor 30 de zile de test, în care au acces la toate funcțiile aplicației de navigație. Utilizatorii vor trebui la finalul acestei perioadă să aleagă unul dintre cele patru planuri tarifare. Fie aleg planul de 2 dolari pe lună, care pornește o plată recurentă, fie aleg să plătească câte 5 dolari la fiecare trei luni, 9 dolari la șase luni sau 13 dolari pe an. Având în vedere că TomTom este o companie care se ocupă exclusiv cu hărți și nu face bani din reclame, precum Google, este de înțeles de ce serviciile sale sunt contra cost.

De altfel, HARTILE TomTom AR PUTEA VENI IN CURAND PE GRATIS, INTR-O APLICATIE, INTR-O APLICATIE HUAWEI PROPRIETARA PE TOATE DISPOZITIVELE COMPANIEI. Huawei a anunțat în urmă cu câteva luni un parteneriat cu TomTom, însă dezvoltarea aplicației native pentru dispozitivele sale încă nu s-a încheiat. Cel mai probabil, noul serviciu „Huawei Maps” va fi strâns legat de Huawei Mobile Services.

Sursa - https://www.go4it.ro/content/aplicatii/hartile-tomtom-sun...

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!