anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Ați auzit de colaborarea dintre TomTom și Huawei?

Anonim
Neaplicabil

Se pare că cei de la Huawei vor să găsească soluții alternative serviciilor Google.

Cum vi se pare colaborarea dintre TomTom și Huawei?

Ați folosi TomTom în loc de Google Maps sau Waze?

Sursa:

https://gadget.ro/huawei-tomtom-acord-pe-partea-de-harti-si-servicii/

16 Răspunsuri 16

Jay
Campion certificat
Dupa cum ne-au obisnuit noutatile de la Huawei in ultimul timp, nu se astepta nimeni sa stea cu bratele incrucisate la mila lui Trump... Pentru binele lor si al clientilor, foarte bine ca se agita sa gaseasca solutii si, daca in urma colaborarii, noile telefoanele vor avea preinstalate harti, este un plus pentru Huawei..

Razvan
#StarMember
Da, aș utiliza hărțile de la Tom-Tom, mai ales dacă vor implementa și în România, opțiunea trafic live.

Ascary
Campion certificat
M-a apucat nostalgia cand am auzit de Tom Tom. Mai foloseste oare careva aceste harti? Nu cred. Google Maps si Waze sunt la putere 🙂

Anonim
Neaplicabil
@Ascary, cred că este folosită. De exemplu, aplicația lor din Google Play, TomTom Go Mobile - GPS Trafic, are peste 10 milioane de descărcări. I-ar ajuta foarte mult această colaborare pentru că le-ar da acces celor de la TomTom către milioane de utilizatori Huawei.

svetalex
Senior certificat
Eu am avut în ultimii 5 ani telefoane de la Huawei. Nu cred că aș avea motive să nu folosesc TomTom dacă aș fi în continuare mulțumită de telefon. La vechiul telefon, Huawei P8 lite Google Maps rămânea des fără semnal GPS și astfel am instalat Waze care funcționa fără nicio problemă. La telefonul pe care îl am în prezent de vreo doi ani (Mate 10 lite) nu mi-am mai instalat Waze, pentru că pot folosi fără nicio problemă Google Maps, deci nu văd de ce nu aș folosi TomTom dacă ar veni preinstalată și ar funcționa ok

Neaplicabil
Tom Tom este Porsche-ul GPS urilor

Anonim
Neaplicabil
@Noah, să înțeleg că este o decizie excelentă luată de Huawei? 😉

Neaplicabil
Yeap . Majoritatea marilor transportatori importanți în UK , Ale, Bannister, Eddie Stobart, Read Boardall, Metcalfe, au Tom Tom uri pe camioane . La Read Boardall, care are exclusive Volvo în dotare doar Tom Tom vine gata instalat in bord. Foarte bune .

Anonim
Neaplicabil
@Noah, mulțumesc pentru explicații.

TheSpecialist
Maestru
Uite ca încet, încet, Huawei găsește soluții sa rămână în piața Europeană. Presimt și alte parteneriate solide care vor scutura puțin gigantul Google, în timp. Eu unul, dacă as avea soluții viabile, legat de tot ce au blocat cei de la Google, as rămâne în continuare pe Huawei. Ca apk-uri cu diverse aplicații se găsesc nu doar în Google Play.

Anonim
Neaplicabil
@The Special List, da! Cred și eu că cei de la Huawei au "cohones" și poate vor reuși să facă ceva în legătură cu monopolul Google.

Vio73
#StarMember
Nu am utilizat încă nimic alternativ, dar dacă va fi necesar, o voi face cu siguranță! Mulțumim pentru informații!

FaraUnID
Campion certificat
Parteneriatul acesta nu este pur intamplator deoarece, TomTom a decis să nu se mai axeze foarte mult pe partea de echipament hardware şi să ofere sub licenţă serviciile sale software de hărţi. Astfel, parteneriatul cu Huawei, cel de-al doilea producător de smartphone-uri la nivel global, s-ar putea dovedi a fi benefic atat pentru TomTom, compania olandeză care are peste două decenii de experienţă în domeniul navigaţiei prin GPS, cat si pentru Huawei. TomTom este o alternativa reala la Google Maps, iar unii considera ca aplicatia olandeza este chiar mai performantă atunci când vine vorba despre navitaţie turn-by-turn.

Vio73
#StarMember
Cred că e valabil doar la telefoanele noi acest parteneriat, nu și la cele din 2019! La noi, ceilalți, apar fără probleme aplicațiile google.