Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

[Încheiat] Concurs "Familia digitală"

UPDATE 17.02

 

Concursul s-a încheiat. Vă mulțumim tuturor pentru participare! Câștigătorii validați în urma tragerii la sorți sunt (conform conditii validare expuse in regulament):

 

orngCO

Cameliagherasim

stela

taur

AdrianB

StefanB

Cathy

Cătălin 

Ladymihu

Rigobert

 

Felicitări!

 

Dragi părinți din comunitate, avem o provocare pentru voi și copiii voștri. Acceptați-o și puteți câștiga, prin tragere la sorți, unul dintre cele 10 premii pe care le puteți folosi în familie.

 

Ce trebuie să faceți?

 

Adăugați un comentariu la această postare (click pe butonul Răspunde) în care să ne răspundeți la întrebarea: “Cum este folosită tehnologia în familia ta?” (Spune-ne cum o folosești tu și cum o folosesc copiii tăi).

 

Vă rugăm să adăugați un singur comentariu care să cuprindă atât răspunsul vostru, cât și pe cel al copilului, fără să adăugați alte comentarii adiționale.

 

Ca să puteți răspunde, trebuie să fiți autentificați în comunitate. Dacă nu sunteți încă înscriși în comunitate, aveți aici descriși pașii pe care trebuie să-i parcurgeți pentru a deveni membru.

 

Premiile puse în joc sunt 10 pachete, fiecare conținând: o boxă Bluetooth JBL Go 2, căști Bluetooth, USB hub, pix și breloc. Vom contacta câștigătorii pe e-mail, deci stați cu ochii pe adresa asociată contului vostru My Orange.

 

Concursul se desfășoară în perioada 28 ianuarie - 10 februarie 2020, iar regulamentul îl găsiți aici. Lista câștigătorilor o vom publica pe 17 februarie.

 

Dacă vreți să vedeți cum au răspuns alți părinți în cadrul experimentului nostru, urmăriți înregistrarea video de aici.

 

În momentul în care adăugați un răspuns este bifată automat opțiunea de a primi notificare pe e-mail când altcineva răspunde. Pentru a nu mai primi notificările puteți fie să debifați când adăugați răspunsul, fie ulterior să accesați butonul "Nu mai urmări" aflat lângă cel de răspuns.

 

Mult succes!

Răspunsuri

Pagina 63 din 63

Tehnologia in familia noastra este folosita cu folos. Atunci cand suntem la masa ne uitam la tv sau pe smartphone. Mai ales cel mic de fiecare daca cand mananca se uita la filmulete pe telefon.

Folosim tehnologia zi de zi .Mi.as dori o boxa noua si niste căști bluetooth,pt ca cel mai mult ascult muzica.Mai folosesc si laptopul pt proiecte.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
365 / 750
puncte
Custom field 2

Eu folosesc toate gadget-urile posibile, fiind foarte pasionat de tehnologie, iar copilul (o fetiță de 5 ani) se bucură de avantajele tehnologiei cu timp limitat, utilizând o tabletă sau un smartphone.

Buna ziua, tehnologia in familia noastra este folosita foarte des deoarece am doi copii mici si mereu trebuie sa ne informam. Copilul cel mare foloseste tableta pentru jocuri educative iar noi parinti ne mai relaxam atunci cand copii dorm cu un film sau o muzica. Va multumesc

Suntem foarte mulțumiți de orange avem un abonament mai mare adica vreo 3 nr de tlf 1 Warls tv avem tot palatul tot ce este nou tv este pe fibra avem cel mai puternic net ca viteza sunt mulțumit super plus ca am luat si 3 tv in rate fara dobândă adica cele mai scumpe tv este vb despre qled 136 adica ce vb daca nu era orange nu prea puteam avea asa cv

Bună. Eu am un singur copilaș de aproape 5 luni. Tehnologia in casa noastra sa foloseste la greu as putea spune. Fiind zilnic acasă o folosim zilnic câteva ore bune . Nici nu cred ca pot lista toate modurile in care o utilizez eu, pentru ca sigur as uita cateva. Folosesc telefon smart, laptop, tabletă și televizor smart . De la cautat retete pe net si aplicat in bucatarie, pana la gasit drumul optim cand sunt la volan, de la trimis poze cu nepotul bunicilor, până la plătit facturi la utilități si cumparaturi, toate astea le fac folosindu-mă de tehnologie. Citesc și cărți online, mă joc online, vizionez filme și desene online și multe altele. Tehnologia este o utilitate dar și o nevoie pentru noi.

Salut tuturor! În primul rând vă mulțumim pentru participare la concurs! Tocmai am publicat câștigătorii în descrierea acestui topic. Felicitări!
Vă așteptăm în continuare în comunitate pentru că vom mai organiza astfel de concursuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!