Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Acces grila programe Antena!??

Salutari, grup, dupa cate observ imi este cerut sa modific grila mea de programe sau sa platesc ceva in plus, fata de ce era actual, ca sa am acces la grila de prgrame Antena Group.
Oare este, sau procedeaza corect, in aceasta masura, compania???
Pentru ca acest program, este sau apărea in grila cand am semnat contractul. Hmm, platesc degeaba pe niste servicii ce deja, incep sa ma cam satur, pot fi si client Gold, la ei, dar vad ca degeaba, asa ca deja incet cum termin fiecare contract la ei, o sa schimb de tot, raman la cartela si alt operator. Platesc aproape 1000lei/ lunar,cu tot cu rate si nu ma pot bucura de anumite programe.
Pacat!!!! Imi apare ca numai dupa o anumita ora mai pot viziona acel post de televiziune.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Mi se pare ciudat sa scoată antena din grila, posturile din grup sunt destul de vizionate totusi... Si, daca nu este o eroare, cred ca vor pierde mulți clienti.. Dacă, nu au avut ce sa faca in privinta celorlalte posturi, gen discovery, ca n-a depins de ei, n-am auzit sa se mai întâmple asta la alți furnizori..

Când și cine ți-a cerut bani pentru vizionarea pachetului din antena Group? Ce tip de televiziune ai: cablu TV prin FO sau prin satelit (DTH). Poate nu or mai fi disponibile în pachetul de bază, nu am tv prin cablu/satelit de la Orange.
Poți să ne dai mai multe detalii despre problema ta? Mulțumesc!

Cel putin mie, in grila de TV, prin fibra, imi apare ca nu am acces la acest program, iar daca intru si online pe Orange TV Go, apare ca nu am acces la acest program, in anumite intervale de timp, deși in grila mea care o am, Full, apare in grila, dar acum ca abonat al Orange, ca sa am toate posturile Grupului Antena Group, imi cere sa activez separat extraoptiunea lor, respectiv Antena play, cu 2.8€/ luna, ceea ce nu imi pare clar, inteleg ca unele posturi nu sunt in grila de baza, dar acest post sa nu il pot viziona, ciudat.
Incep sincer sa trag o parere de rau fata de funizor.
Cu părerea mea de rău, daca trebuie sa platesc in plus pentru acest canal, acest brand de canale, in mai, nu o sa le mai fiu client.
Cum sa faci asa ceva? Hmm, ciudat, m-am convins cu ochii mei ca nu merge nici pe TV, nici pe TvGo, Orange, doar daca activez aceea opțiune.
Asta e, o sa fac o vizita in magazin sau o sa sun sa ma lămurească cu aceasta problemă.

Ehh, uite ca se poate si asta.
Ingeleg pentru acele canale de la Discovery, dar daca se ating si de aceste posturi si cer banii in plus, ca sa le poti viziona, din pacate atunci părerea mea, cel putin partea de TV, nu se va mai merita, ca va fi mult mai scump fata de altii operatori. Dar, Da, uite, cam asta a fost asa de sărbători, sa întâmpin, cu Tv de la Orange.
Si sunt sigur 100/1000, ca ma vor lamuri ca dupa modificari pe grila, doar asa se poate avea acces la canale, cu aceea extraoptiune.,care cu timpu nimeni nu le va plati sau va fi de acord, iar asta, clar ca adio clientii pe partea de TV.
Acum pentru asta, regret, ca am optat TV, de la ei.
Vedem ce va mai fi.

Salut! Daca ai tv prin cablu, ar trebui sa dai o căutare a programelor, s-ar putea ca Telekom sa își schimbe puțin grila și unii sa fie afectați. Referitor la Orange TvGo, eu am pachetul Local HD , de baza, și mie îmi este interzis accesul în anumite intervale orare, la anumite emisiuni, pentru că este doar pentru cei care au pachetul Family, sunt anumite canale care cer drepturi de transmisie pentru anumite emisiuni, iar Orange nu își scoate cheltuiala la pachetul Local. Probabil este o forma de a încuraja oamenii să instaleze varianta Family. Voiam sa vad inclusiv concertul de anul nou de pe TVR, dar mi-a apărut că nu sunt drepturi de transmisie online...

Sincer, fiecare cu plăcerile lui, dar nu văd nici nimic deosebit la Antenele astea, dar nici nu au cost suplimentar. Eu am și TV cablu și satelit și chiar nu văd niciun program de la antene lipsă. Eu preferam să mi le scoată pe toate în schimbul Discovery.

Am incercat sa dau si refresh la posturi, iar de altfel eu am pachet family,plus ca e Global, este pachet complet, pana la urma,am activat aceea oferta,de 2.5€/luna, ca sa am acces la Antene. Da se pare,ca anumite programe sunt schimbate sau nu mai au ei contract cu acele firme.

Pe online feed-ul nu este disponibil 24/7 din simplul fapt ca sunt unele productii pentru care nu exista drepturi de rentransmisie in online. Am avut si eu activata, la un moment dat, optiunea Family HD Go fara a avea televiziune de la Orange si am renuntat in foarte scurt timp la ea tocmai din aceste considerente: Plateam pentru un serviciu de care nu beneficiam in totalitate.

Poti suna in call center-ul astora de la antene sa intrebi daca stiu ceva despre introducerea canalelor proprii in pachet pey per view pe platforma de CATV-ul Orange / Telekom.

Da,pt unele emisiuni nu exista drepturi de difuzare online. În TV go se activează antena play pt trust antene. Suna la 300 pt o verificare a situației tale.

Theodor
Theodor

Theodor

User level
Nivel
1
338 / 750
puncte
Custom field 2
Theodor

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!