Întrebare fară răspuns

Posturile TV Discovery si Eurosport eliminate din grila din ian. 2020

Discovery-urile si Eurosport OUT din ian 2020

Buna, exista zvonuri extrem de solide ca toate posturile Discovery si Eurosport vor fi scoase din 31.12.2019.
Cei din Call Center jura ca posturile nu vor fi scoase.

Voi ce informatii aveti?
Multumesc.

PS: daca e adevarat, este cea mai mare teapa pe care am luat-o. Si tocmai de la Orange dupa 19 ani vechime. Daca va fi asa, mai rabd 2 ani si fuuuug (ma descarc si eu...)

BVBogdan
BVBogdan

BVBogdan

User level
Nivel
1
506 / 750
puncte
Custom field 2
BVBogdan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

@floare de colt eu iti recomand UPC sau Digi. Intradevar si Orange retea proprie e de luat in seama, dar cred ca vorbea 1-2 pana pana putem vorbi de o minima acoperire nationala pe reteaua lor de fibra optica.
@vio73 Ti-am mai urmarit postarile, vad ca ai mai multe tipuri de aboanement in mai multe locatii. Topicul acesta e despre Orange TV pe infrastructura Telekom. Ma bucur ca esti multumit de acest serviciu. Se bucura si Orange si probabil si Telekom ca inca mai exista lume care accepta toate mizeriile lor si nu comenteaza nimic.

@CatalinP,
Îmi pare rău pentru situația asta, care e chiar neplăcută, dar eu la Digi nu mă duc înapoi. Canalele pe care le urmăresc eu, nici ăia nu le au sau avut vreodată. Aici le pot vedea în aplicație și aștept să tragă rețeaua proprie. Alte rețele nu am în bloc.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

@razvan Costurile de instalare sunt trecute in contract dar au fost oferite cu titlu gratuit
@vio73 Speta ta e una aparte. Ai mai mule conexiuni in mai multe locuri, ai si DTH si implicit ai pe Orange TV Go toate canalele scoase despre care vorbim noi aici. Deci, nu e ca si cum ai fi avut doar TV prn fibra Telekom.

Am spus asta de la început!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Da, am si eu televiziune prin cablu la orange ,am pachetul explore si nu sunt mulțumit ca nu am discovery urile, animal planet , visat nature, nici in pachetul global nu este ... păcat ca chiar imi plac documentarele ...păcat ca au scos si sporturile ...am văzut la cineva ca prin satelit merg toate ... oare ma pot porta la satelit ??? Cred ca e mai ok ma gandesc !!!

Trebuie discutat cu ei și vezi ce iese. Succes!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Nicio șansă să treci la satelit dacă ai pachet de fibra. Sunt la a 2 a sesizare. Nici nu au vrut sa audă.
Iar dacă vrei sa renunti, taxa de reziliere pe 1 an cât mai am este de vreo 300 lei. Mai bine de banii ăștia băgăm cablu de la Digi cu 25 lei/lună.
Apropo, pentru pentru pasionații de sport, Digi a introdus și eurosport 4k iar noi ne uitam la un meci pe look plus format analogic.

Cred că ar fi trebuit să te lase să treci de pe FO pe DTH, dar probabil sunt ceva penalizări, mai ales că Orange plătește 5 euro/lună către Telekom pentru fiecare abonat.

Probabil că e vorba de faptul că tv prin fibră optică vine la pachet cu netul fix prin cablu, iar TV-ul satelit cu net fix 4g și de aici poate apărea problema. Oricum, ar trebui să se facă ceva, pentru că e destul de neplăcut să nu ai aceste canale în grilă.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Contractul Apolodor, semnat între Telekom și Orange, prevede acest lucru. Telekom plătea traficul de date prin 4G al ORO, dar probabil fiind prea scump și mai la îndemână (ieftin) să pună antene 4G, au renunțat la roaming cu ORO. ORO fiindcă nu au infrastructură fixă, contractul a rămas în vigoare. Au vrut să cumpere infrastructura Telekom fix, dar probabil nu s-a finalizat, mai degrabă s-au apucat să tragă propria FO. Costurile unei rețele noi s-au micșorat, materialele fiind mai ieftine ca acu 10-15 ani.

Eu cred ca baza de abonati la reteaua fixa Telekom este in prezent foarte volatila si nu poti face o predictie foarte buna a evolutiei. Degeaba iese directorul lor de marketing si spune ca o duc foarte bine cand e foarte clar din comentarii de pe social media ca foarte multi au reziliat deja, doresc sa reziliere, sunt nemultumiti, etc. Telekom se confrunta in momentul de fata cu un mare val de hate si ura. Cred ca acesta e si motivul pentru care au pus 2 lei. Cine vrea sa ramana cu ei, ramane si plateste si aia 2 lei in plus. Cine nu, are posibilitatea de rezilia. Asa au o imagine mai corecta. Oricum din surse interne Telekom am aflat ca negocierile cu Orange s-au cam impotmolit, deci sperante de bine pentru cei care au ramas prinsi pe aceste tepe denumite "Orange Love" prin infrastructura Telekom nu prea sunt.

Probabil că-și vor face propria rețea, pentru că în combinația asta ar mai fi și statul, care încurcă socotelile marilor operatori telecom.
Chiar am vorbit cu domnul care mi-a schimbat zilele trecute ONT-ul și mi-a spus că lucrează la o firmă care extinde la greu fibra optică pentru Orange, iar Telekom a cam lăsat-o moartă cu extinderea.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu cred că este în picioare, doar că e mai complicat decât s-a crezut inițial.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu cred că e complicat în orice combinație unde este statul. Altfel nu înțeleg de ce au scos cei de la Telekom posturile astea cele mai bune din grilă, spunând că i-ar fi costat nu știu cât, iar ceilalți le au, fără probleme, inclusiv Orange.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Speram să facă ceva legat de aceste canale, dar Telekom văd că n-au nicio treabă. Din păcate!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Din pacate nici macar nu suntem informati pe email ce canale se scot incepand cu data xxx si ce canale se introduc incepand cu data yyy.

Din păcate, la Orange nu se anunță nici scoaterea, nici introducerea unor canale.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!