Întrebare cu răspuns(uri)

Cum dezactivez opțiunea suporter?

Prin vara am incercat sa activez opțiunea suporter pentru a primi net suplimentar. Nu am primit nimic, am crezut ca nu funcționează, dar acum analizând factura detaliata, văd ca sunt suporterul echipei Voluntari. Cum șterg aceasta opțiune? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Pentru dezactivarea opțiunii Suporter se procedează în felul următor:

  • pentru PrePay: SMS gratuit la 321 cu textul STOP si numele echipei
  • pentru abonament: SMS la 8389 cu text “STOP FANxxx” (ex. mesaj STOP FANDinamo)

Pentru reînscriere se trimite SMS gratuit numele echipei noi la 321.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (27)

Da (11)

29%

11 membri au votat cu DA

27 membri au votat cu NU

29% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

A zis la mesaj de la orange suporter că voi primi mâine cei 100 de GB, adică ieri. Și am primit într-adevăr, dar în MB cam 800 și a spus că voi primi în GB nu în MB. Și a mai scris că voi mai primi încă 500 de GB cam mult. Ce este un abonament de primesc atâta, eu sunt la cartela pre pay de 5 Euro, uneori 6 Euro. Da ar fi minunat să primesc, arăta daruire că primesc, dar nu știu dacă este adevărat ce spune ei. Eu nu prea cred așa de a cam mult nu parcă ai fi la un abonament sau așa ceva. Dar a spus că voi primi GB dar nu mi-a zis și când voi primi asta și când. Da, și referitor la întrebarea ta, dai cum a spus multă lume la 321 la stop FC Craiova. Eu de exemplu sunt la FCSB. Și gata te-a dezactivat de acestă funcție. Eu încă nu am făcut-o că poate primesc cei 500 de GB, dar dacă nu poate în MB cine știe. Te pup, pa, larevedere, succes, sper să-ți meargă ce ai propus tu, pa.

Bedinbă23
Bedinbă23

Bedinbă23

User level
Nivel
0
74 / 100
puncte
Custom field 2
Bedinbă23

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!