Întrebare fară răspuns

Cesionare card/ cont Orange Money

salut,

De curand am facut orange money varianta Platinum si vreau sa stiu cum fac acei 40% puncte thank you in urmatoarea versiune care o am eu:
Am o familie; eu detin 3 abonamente cu TV + Internet prin fibra, adica love; primesc cei 20%
Un membru al familiei are si el abonament pe numele lui fara TV si internet si are orange money; cum pot sa fac acei 40% doar daca toate serviciile sunt pe acelasi cnp? Daca da, eu vreau sa zicem sa fac o cesiune a cardului sau o imputernicire ca acel membru al familiei sa utilizeze cardul in numele meu daca se poate?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Eu cred ca e vorba de acelasi cnp pentru a obtine beneficiile si, nu poti face cesiune sa fie folosit cardul de altcineva.. Probabil, daca esti in afara perioadei contractuale sa mearga sa cesionezi contractele, sa fie toate pe acelasi nume/cnp.. Sau, poti transfera punctele thank you catre un alt numar

Poți plăti orice abonament din contul tău. Poți plăti atât numărul tău, cât și al oricui altcuiva... In momentul in care introduci numărul de telefon către care faci plata in contul tau Orange Money, va apărea suma toată de plata al acelui abonament.... Atenție, abonamentele încheiate pe persoană juridică nu pot fi plătite prin Orange Money, inclusiv cele pe PFA.

Nu este vorba de plata, teacher, este vorba in felul următor: mama mea e titular pe cont cu toate serviciile; eu sunt pe contul ei ca utilizator, dar am și eu abonament pe numele meu unde am orange Money și vreau ca pe contul ei sa fac acei 40%; înseamnă ca trebuie ea sa aibă orange money din ce înțeleg? dacă are userul nu face acei 40%?

@7UP, nu există conceptul de cesiune a cardului OM sau împuternicire.
Punctele OTY se alocă la nivel de cod de abonat (CNP) pe abonamentele Orange, indiferent daca numărul folosit la crearea contului are un alt titular.
Daca tu ești titularul unui abonament si ai un card OM pe acel număr, tu vei primi puncte OTY, conform ofertei.
Dacă un alt membru al familiei are servicii pe numele lui, însă nu are card OM pe niciunul din abonamentele sale, nu se poate folosi de un alt card pentru a obține puncte OTY din ofertă.

DanielaH
DanielaH

DanielaH

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Echipă
Custom field 2
DanielaH

Mulțumesc, am rezolvat in felul următor: am mutat contul orange money pe numărul care eu îl aveam pe contul mamei și îl utilizam și am aceal 40%

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!