Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Știați că Orange a lansat propria fibră cu prețuri și conținut fără concurență?

Se pare că Orange a pornit propria rețea de fibră optică la prețuri și conținut fără concurență. Înțeleg că au în grilă la acest moment în jur de 72 de canale HD și oferă viteze foarte bune la internet. Păcat că nu au și o acoperire pe măsură, că ar rupe piața!
Detalii pe aici:
https://www.orange.ro/love/local/client-orange/

Voi ce părere aveți? Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ne bucurăm că a început și Orange să lanseze serviciile de tv și internet prin propria fibră. Le urăm spor la treabă și să extindă acoperirea cât mai rapid. Pesemne, că nu prea ar mai fi de interes achiziția Telekom în acest moment, altfel nu ar mai investi în rețeaua de fibră optică.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (2)

100%

2 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 2

1. Trebuie alcatuit un pachet din abonament telefon mobil + internet pe firbra + televiziune prin CATV cu o perioada contractuala de 24 de luni.

2. Telefonul si TV-ul sunt oferite gratuit, ca si bonus, daca ai o vechime in retea 20 de ani. Daca vechimea in retea este mai mica de 20 de ani platesti diferenta de pret pana la valoarea de retail a produsului. Se va acorda acel bonus de 15 euro / an vechime si platesti diferenta.

3. Bonusurile NU se cumuleaza. Adica nu poti avea si TV + Telefon si voucher-ul aferent vechimii in retea.

Preț accesibil,valoare mică și confort sporit. Să vedem ce se va întîmpla în următorul an.Sper ca Orange să mareasca cît mai mult rețeaua de fibră optică și să vină cu oferte acceptabile pentru cît mai mulți clienți.Să sperăm ca portocaliul va străluci mai mult în următorul an.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!