Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

De ce nu am 50 GB trafic de internet bonus pe abonamentul meu?

De ce nu am 50 de GB trafic de internet bonus pe abonamentul meu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

De ce consideri ca ar trebui sa ai 50 de GB bonus pe abonament? Ai facut ceva in acest sens, de exemplu ai incarcat o cartela prepay? Ti s-a spus in oferta ca vei avea? Sau intrebi pur si simplu pentru ca, la fel ca multi alti clienti, vrei net nelimitat indiferent de cat este abonamentul tau?.. Ca sa primesti un raspuns potrivit pentru o intrebare trebuie sa dai mai multe detalii...

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Ofera mai multe detalii despre abonamentul tau. Ce tip de abonament ai, cand a fost contractat! In contract scrie negru pe alb ca beneficiezi de acel bonus?

Este destul de complicat pentru noi sa ne dam cu presupusul.

Momentan, la abonament se da bonus doar la cele din gama Me start, astfel Me start 8 primește 30 Gb net, Me start 14 primește 50 Gb net și Me start 19 primește 80 6 Gb net. Tu în care te încadrezi?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

Documentează-te in legătura cu abonamentul tău și oferă-ne mai multe detalii. Apoi, vom vedea dacă este o problema.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

Depinde de abonament. La unele poți avea chiar mai mult de 50 GB!
Orange Me 25 nu mai este în oferta actuală, dar dacă ești în ultimele 3 luni de contract, poți cere trecerea la abonamentele Orange Me Start, care au: cel de 8 euro, 38 GB, cel de 14, 65 GB, iar cel de 19, 100 GB. Dar la acest tip de abonament nu poți lua telefon subvenționat, ci decât în rate.

https://www.orange.ro/abonamente/orange-me/index.html
Succes!

Este un abonament nou, prelungire, venit din portare? Abonamentul tău este parte dintr-un mix de abonamente de tipul Love, Share, Family?

Ai beneficiat de ceva oferta personalizata? Scrie în contract ca beneficiezi de acel bonus?

Poate face comparație cu bonusul de 50 Gb la prepay și ar dori și el unul asemănător și la abonament.

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan

@Jimi4552, ne dai, te rog, mai multe detalii? Am văzut că ai marcat o soluție, dar nu este foarte clar cum te-a ajutat răspunsul. Cum e cu bonusul de Internet corespunzător abonamentului/ contractului tău?

Sunt (sau au fost) mai multe campanii la prepay de 50 GB, chiar și cea prin care Orange echipează școlile în mediul rural, sau cea prin care se primea bonus daca erai încărcat de un număr de abonament.... Am remarcat că sunt unii oameni care nu fac deosebirea între prepay și abonament, și au neclarități despre asta. Sa sperăm că inițiatorul va îmbunătăți informațiile pentru a-și primi răspunsul.

Salut Jimi și bine ai venit printre noi. Poți să ne oferi mai multe detalii despre problema ta ? Îți mulțumesc. Ședere plăcută pe Comunitate.

Bonusurile de la PrePay nu se aloca si la postpaid (abonamente). Atunci cand exista exceptii acest lucru este specificat in campania promotionala de la momentul respectiv. :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!