Întrebare fară răspuns

Oferte portare în/ din rețeaua Orange

Deschid acest topic, în care fiecare utilizator al comunității sa împărtășească cu noi, detalii despre oferte de portare în rețeaua Orange.

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 2 din 2

O oferta draguta despre care am auzit portare Telekom -> Orange + telefon :
LG G8s ThinQ 128GB 130 lei/ luna in 24 de rate + nelimitate minute nationale si roaming SEE, 5 GB Intrernet, nelimitate SMS nationale si roaming, 200 de min internationale cu 11 euro / luna .
Mie mi se pare demna de luat in considerare, nu ? :D

Mai era cineva care a spus că pentru angajații la multinaționale era oferta asta:
orange me 11, redus la 8,8 euro, cu 10 GB net + 50 GB bonus lunar și a luat Huawei P 30 la 345 euro.

O oferta de portare în rețeaua Orange fara achiziție telefon este Orange Me Start 8 (cu reducere la 7.2 euro), nelimitat minute si mesaje national, 38 gb trafic internet national, si 200 minute internationale din Romania valabile pe fix si mobil.

Bună seara, va rog sfatuiti-ma cum aflu ofertele de portare din VDF, în Orange?? Când vreau sa fac o simulare, îmi cere cam multe detalii și îmi e teama ca deja face portarea iar eu vreau doar o simulare. Ce ma sfătuiți?? Mulțumesc.

Buna, Florin.. Vezi ca gasesti in comunitate subiecte despre portare..
De exemplu aici.. https://comunitate.orange.ro/questions/2325451-oferta-portare-achizitia-telefon-samsung-galaxy-s10

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

Multumesc @Jay, ma intereseaza o portare personalizata cu achizitia unui Samsung A41... Am citit recomandarea ta dar ma interesa dacă fac simularea de portare pe site și bag acele date pe care le cere (nr de abonat din VDF, nr telefon, etc) mi se face portarea parțială sau e doar o simulare?? Mi-e teama sa bag toate datele solicitate ptr ca nu vreau sa fac vreo prostie.

Teoretic, ar trebui sa fie doar o simulare, din moment ce nu faci cerere, nu dai un buletin și o factura de la alt furnizor, documente necesare în cazul încheierii unui abonament.. Dar, pentru liniștea ta, poti merge intr-un shop pentru o simulare personalizata.. sau poți suna la numărul 0374300300 și alegi opțiunea "nu sunt client Orange" sa ceri oferta..
https://www.orange.ro/contact/

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

O sa încerc sa sun la acel nr. La simularea de pe site, aleg telefonul, aleg portare, apare asta, ma sperie acea cerință evidențiată de mine în screen shot, m-aș duce mai departe dar mi-e sa nu ma proteze parțial și..... Cu toate ca nu aleg tipul abonamentului. Mda, multumesc ptr răspuns.

Eu am făcut portarile discutând cu un reprezentant, nu stiam cum arata dacă încerci online.. E mai bine sa nu setezi nimic si sa vorbești.. Te rog sa acoperi numărul de telefon din poza.. In comunitate nu postam date personale..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Jay, nr ala e setat de site la acea portare parțială, asadar nu îmi aparține acel număr. O sa merg la Orange Shop. Ms mult. Seara buna.

Bună dimineața, am fost la Orange Shop ptr o oferta de portare dar nimic atractiv și rentabil cu achizitie de telefon, dezamagitor. Nu mai sunt ofertele de altădată. Acum revin cu rugămintea, nu se poate face o simulare simpla fără a trece de acea cerere de portare?? Ar trebui reconstruit site-ul în sensul asta, acea cerere de portare e cam dubioasa, vreau doar o simulare simpla și clara la portare cu achizitia unui telefon, atât, ptr a stii cât am de plătit, dacă rentează portarea, etc....

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!