anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Orange Neva Play aka ZTE Blade V10 Vita

FaraUnID
Campion certificat
Relativ recent, Orange, a adus in oferta lor, un nou model de telefon marca proprie, si anume modelul Orange Neva Play. Cum am precizat deja acest Orange Neva Play nu este altceva decat ZTE Blade V10 Vita rebranduit si vandut de catre companie ca si telefon sub marca proprie.
Cateva caracteristici tehnice Orange Neva Play
- DISPLAY IPS LCD
- Diagonala: 6.26 inchi
- Rezolutie: 720 x 1520 pixeli
- Procesor: Unisoc SC9863A (28nm)
- Numar nuclee: 8
- Frecventa maxima: 4x1.6 GHz Cortex-A55 & 4x1.2 GHz Cortex-A55
- Camera principala: 13 MP + 2 MP
- Camera frontala: 8 MP
- Sistem de operare: Android 9 Pie
- Memorie RAM: 2 GB
- Spatiu de stocare: 32 GB
- Slot card memorie microSD, pana la 256 GB
- Tip mufa incarcare microUSB
- Capacitate baterie: 3200 mAh
- Conectivitate/viteza: 4G
- Tip mufa casti: 3,5 mm
- Tip SIM utilizat: nanoSIM
- Dual SIM: da
- Senzor amprenta
Telefonul comercializat de Orange este versiunea cu 32GB spatiu de stocare, 2GB RAM in varianta de culoare verde, in timp ce modelul nebranduit este comercializat si in varianta cu 64GB spatiu de stocare, 3GB RAM si este oferit si in varianta de culoare negru si albastru.
Dpv estetic telefonul arata binisor iar un alt punct forte este dat de faptul ca ruleaza Android 9 si este compatbil cu stAndardul 4G. Din pacate aceste plusuri sunt contra-balansate de partea hardware extrem de modesta si de pretul standard nejustificat de mare.
Pretul de vanzare la liber (adica fara abonament) al lui Orange Neva Play este de cca 700 lei, ceea ce este foarte mult pentru un telefon relativ obscur si doar 2GB RAM. Tind sa cred faptul telefonul a fost adus pentru a fi oferit gratuit la abonare sau prelungire de abonament, pentru in acceasi bani poti achizitiona telefoane cu 4GB RAM si 64GB spatiu de stocare.
Bateria destul de mica pentru un ecran de 6,26 inch, camerele sunt in zona "ok, fara prea mari pretentii" dar mediocre raporate la pretul standard de vanzare.
Un mare minus este dat de lipsa conectivitatii NFC strict pe aceasta versiune, in timp ce modelul original in varinata 64GB / 3GB este echipat cu chip NFC. De asemena telefonul original este echipat cu senzori de tip accelerometru, giroscop, proximitate, busola in timp ce pe pagina modelului Orange nu este specificat nimic despre acestea.
Pagina Orange Neva Play - https://www.orange.ro/magazin-online/telefoane/orange-neva-play-32gb-dual-sim-green
Pagina modelului original ZTE Blade V10 Vita - https://www.gsmarena.com/zte_blade_v10_vita-9715.php
21 Răspunsuri 21

Jay
Campion certificat
Avand in vedere ca ne tehnologizam din ce in ce mai mult, din dorința de a ne simplifica viața, faptul ca nu este echipat pentru a efectua plăți, spatiul de stocare destul de mic, implicit prețul cam mare pentru marca, sunt minusuri destul de mari, din punctul meu de vedere..

Laura_cio
Senior
Da, ne-am obișnuit cu apariții din ce in ce mai bune pe materie de telefonie mobila. Acesta este un telefon modest, dar care are și un preț pe măsura. Însă, este bine ca apar și aceste telefoane care sunt mai puțin performante și accesibile ca preț pentru acele persoane care nu au nevoie de tehnologie avansată.

teacher_
#StarMember
Memoria slabă, bateria slabă. Mai bine un 4G+, cu memorie RAM de cel puțin 4GB, și o baterie de 4000-4500 de mAh. Este un început, e drept, dar nu va avea priza la public. Poate doar la abonamente, in varianta gratuit.

Vio73
#StarMember
Este un telefon modest, pentru cei fără pretenții. Calitatea materialelor este și ea una modestă, dar cu toate acestea îți poți face treaba cu el, chiar dacă are 2 gb ram. Nu toată lumea își cumpără telefoane de top, deci trebuie să existe și așa ceva!

Jay
Campion certificat
Nu toata lumea cumpara telefoane de top, pentru ca nu toata lumea foloseste la maxim un telefon, unii il folosesc doar ca sa vorbeasca.. Insa, deja exista telefoane mai slabute si la producatorii mult mai cunoscuti, sau preferati.. si-atunci, eu cred ca mai repede cumperi un dispozitiv produs de o firma pe care o cunosti si, de a caror aparate ai fost multumit, decat un produs nou, despre care nu cunosti mare lucru, daca ele sunt la preturi apropiate..

Anonim
Neaplicabil
Un telefon de buget, cum li se mai spune. ZTE este un gigant în China, are câteva flagship-uri impresionante. Acesta este un telefon mobil pentru cei care nu doresc să cheltuiască mulți bani pentru un smartphone.

FaraUnID
Campion certificat
La 700 de lei nici macar telefon de buget nu este deoarece daca mai adaugi 200 lei poti achizitiona un Huawei P Smart 2019 cu dublul spatiului de stocare, NFC, camere cu AI, rezolutie display net superioara si densitatea ppi mult mai buna fata de acest ZTE.

Anonim
Neaplicabil
@FaraUnId, ai dreptate 😉

Romeo_
Senior certificat
Pare a fi un telefon pt cei care cu buget nu prea mare..tinand cont de faptul ca a inceput sa se foloseasca si pe post de card ma gandesc ca majoritatea tel.ar trebui sa aiba NFC...daca nu macar cele care trec de 500 lei.

Razvan
#StarMember
Are concurenta mare pe zona lui, de BF, câteva Huawei vor avea preț mai mic sau egal cu acesta. De fapt se cam bate cu gama Huawei Y, care e mult în spate pe lângă cele din gama P.

teacher_
#StarMember
Aceste modele vor fi oferite gratuit la anumite abonamente. Va fi ceea ce Orange va oferi în materie de 5G clienților noi, sau celor care prelungesc abonamentul. Nu e rău, daca îl iei gratis.

iuiu88
Cunoscător
Nu am folosit sau cunoscut pe cineva care sa aiba telefon de la Orange, desi la o prima vedere, acestea sunt destul de accesibile ca pret . Cred ca motivul pentru aceasta este ca, pur si simplu, exista o lista de branduri pe piata deja dorite de oameni.E ca un fel de afirmare sociala cand ai Iphone sau Samsung sau branduri bine cunoscute, mai mult decat orice altceva .

FaraUnID
Campion certificat
Eu am deținut în trecut smartphone-uri HTC rebrand-uite de către Orange în SPV și de care am fost extrem de mulțumit. Principala problema a telefoanelor rebrand-uite o constituie firmware-ul custom și parte de bloatware. Plus de asta, un asemenea telefon "custom" nu primește update-urile oficiale direct de la sursa. Trebuie ca operatorul de telefonie sa împingă update-ul preparat special pentru el, către clienții sai.

Vio73
#StarMember
Am avut și eu în trecut și nu prea m-a încântat!