Întrebare fară răspuns

Status reparație telefon în service

Ai un telefon în service și vrei sa verifici statusul? O poți face de aici.

 

În câmpul IMEI introduci numărul format din 15 cifre - este menționat în procesul verbal de predare-primire al telefonului defect și în SMS-ul de confirmare primit după expedierea telefonului în service. 

 

Știați despre aceasta variantă de verificare? Ați folosit-o până acum?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu știam fiindca nu am avut un telefon in service Orange, dar dacă as fi avut, bănuiesc ca reprezentanții mi-ar fi spus despre aceasta verificare a statusului. Mulțumim de informații!

Nu stiam ca exista posibilitatea verificarii statusului. Nu am reparat vreun telefon pana acum dar pentru cei care au nevoie este o metoda excelenta de a verifica in ce stadiu se afla reparatia telefonului.

Ciucuras
Ciucuras

Ciucuras

User level
Nivel
3
3656 / 5000
puncte
Custom field 2
Ciucuras

Nu stiam, nici nu am avut probleme pana acum cu vreun telefon.. acum par sa fie probleme cu un J6, dar, nu cred ca-l voi duce nicaieri.. nu mai transmite emoticoanele, le inlocuieste cu semne de intrebare si, astazi, nu voia sa trimita un sms, dar, dupa ce am incercat de cateva ori, daca am vazut ca nu vrea si nu vrea, l-am restartat..

Din fericire nu am avut nici un telefon in service, nici la Orange nici în alta parte, dar este o informație utilă pentru cei care au probleme cu telefoanele sau alte gadgeturi.

E o chestie utila pt cei care au un telefon in service pentru a verifica daca e reparat,sa nu bata drumul degeaba pana acolo.Multumim MihaelaC. pt.informatie!

Utile informatii pentru cei care au mobilele in service. Eu am avut noroc, am fost grijulie cu telefoanele si n-au avut nevoie de reparatie.

Am avut telefon în service și am fost ținut tot timpul la curent. Când a fost reparat, am primit sms, prin care mi se spunea să mă prezint pentru a-l ridica. Foarte corecți și promți! Mulțumesc!

Da, am folosit site-ul de câteva ori, când am avut telefoanele la reparat în Orange Service.
Da, site-ul poate fi utilizat și de clienți Orange și non-Orange, practic orice client care aduce telefonul în Orange Care Center este scanat și introdus în baza de date, poate fi găsit ulterior.

Buna MihaelaC,

Stiam de aceaste optiuni, care se regaseau in vechiul My Orange, dar nu le-am folosit niciodata.
Prefer sa trimit telefonul in service-ul producatorului. Acum multi ani eram utilizator Sony Ericsson, am avut ceva probleme si l-am trimis in service-ul Sony. Acum sunt utilizator Huawei si la fel prefer sa il trimit in Service-ul Huawei pentru ca reparatia dureaza doar o ora in 90% din cazuri si am transport gratuit prin curier. Astfel daca trimiti telefonul prin curier la ei luni, de exemplu, miercuri il am inapoi, asta daca piesele sunt pe stoc.
Ar fi interesant sa vedem statistici despre service-ul Orange, care este timpul minim, mediu si maxim de reparare a unui telefon sau device, care este rata de acoperire a serviciului in garantie(adica cate telefoane au fost reparate pe garantie) si altele?
Transportul la service-ul Orange prin curier este gratuit?

Salut, @rafa.bloger!

Ai mai multe informații despre Orange Service aici, iar referitor la curier se percepe o taxă de 20 de ron, mai jos este și un filmuleț despre acest proces:

 

Salut @Mocanu123456!
Reparație în așteptare este atunci când telefonul tau a ajuns in service dar cei de acolo fie nu au ajuns să îl repare, nefiind considerată o interventie urgenta, fie este necesara o piesa de schimb care nu este in stoc, și trebuie comandata din alta parte.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!