Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Care este aplicatia pe care o folositi cel mai des?

Cu cât tehnologia avansează, atât și aplicații mai deosebite, menite poate să facă viața mai ușoară, dar totodată dătătoare de dependență. Toată lumea intra pe telefon,macar odată la 2-3 ore. Întrebarea mea este, care este aplicatia pe care o utilizați cel mai des? Care este aplicatia fara de care nu puteți trăi nici măcar câteva ore? Dar aplicația care va ajuta foarte mult? Eu utilizez Facebook, și Messenger foarte mult, și ca sa nu mă pierd, Waze. Cred că e mai util decât old fashion, cu harta după tine.

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Pagina 1 din 2

Nu exista aplicatie fara de care sa nu pot trai. Multumesc lui D-zeu, viata mea sau starea mea de sanatate nu depind de existenta unei aplocatii care sa monitorizeze aceste aspecte.

Evident ca nu te poti da pe internet fara un browser. Probabil ca este una din cele mai utilizate aplicatii atat pe un PC cat si pe un dispozitiv mobil.

Pentru mine si clientul de e-mail este important.

Ei, nu m-am referit dpdv fizic. Ci așa, al nevoii de cunoștințe. Credeam că sunt destul de specific :)

teacher_
teacher_

teacher_

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
teacher_

Browser, pentru a naviga pe forum și comunitate :D, apoi whtas app și telefon.
Asta nu înseamnă, ca dacă uit telefonul acasă, intru în sevraj, pur și simplu uit de el.

Sa iti spun sincer, as putea trai mult mai libera si mai fericita fara nicio aplicatie ! Nici macar una, cand ma duc in concediu imi place sa uit telefonul pe fundul valizei .
Dar in celelalte zile, cand sunt in rand cu lumea, Instagram, Whatsapp si Signal imi sunt la indemana mereu :D

YouTube, Spotify si mail. Nu ca n-as putea trai fara ele, dar e mai fun si mai util sa le ai la indemana. Pentru socializare, iMessage (+ FaceTime), Skype, Hangouts si Tapatalk (pentru forumuri). No Facebook, WhatsApp, Instagram for me.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2

Facebook, Messenger, WhatsApp la mine.

Laura.cio
Laura.cio

Laura.cio

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Laura.cio

As putea trai fara aplicatii, inca n-am devenit dependenta de ele, lucru pe care nu-l pot spune despre mobil. Fara telefon mi-ar fi greu, ca n-as putea lua legatura cu persoanele de care am nevoie.
In privinta aplicatiilor folosesc mult WhatsApp ca am 3 grupuri numai de la munca unde ne punem la curent cu noutatile din domeniu si ne transmitem mai rapid informatiile. Apoi vine Comunitatea Orange, Facebook, G-mail-ul, Instagram.

Comunitatea Orange chiar daca nu e aplicatie pt ca ma roade curiozitatea sa aflu ce e postat nou , Messenger,Facebook,WhatsApp,Emag,Esx,Appstore,Olx

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

Nici la mine nu e nici una existentiala, dar motoarele de cautare clar simplifica multe, iar avand in vedere ca afacerea mea s-a dezvoltat mai tare pe Facebook sau mai exact Facebook Pages si site-ul nu e definitivat inca, cred ca mi-ar ingreuna putin situatia daca ar disparea, pana m-ar gasi clientii din nou sau eu pe ei :)

Deși zilnic folosesc WhatsApp, FlashScore, AccuWeather, Orange Money, FB și saptămânal Waze, cred că aș putea trăi chiar și luni de zile fără aplicații. Mai mult nu cred :)

Facebook, Messenger, WhatsApp , dar am si zile in care nu le acord atentie decat dimineata ,la cafea, si seara , am setat messengerul sa sune ca un apel in cazul ca primesc mesaj de la fiica mea plecata din tara , la restul semnalelor nu sunt curioasa , ma uit cand am timp

Fara Facebook nu pot trai

Misha22
Misha22

Misha22

User level
Nivel
0
33 / 100
puncte
Custom field 2
Misha22

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!