Întrebare fară răspuns

Ce s-a intamplat cu National Geografic si Wild? Nu mai sunt in grila TV.

Nu mai regasesc posturile (national geografic hd si wild hd) in grila tv. Care este motivul ?

Coco fresco
Coco fresco

Coco fresco

User level
Nivel
0
2 / 100
puncte
Custom field 2
Coco fresco
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Partea bună e că, pe cablu, au revenit canalele National Geografic HD și National Geografic Wild HD ( de azi). Partea proastă este că vor fi retrase din 1 ianuarie toate canalele Discovery, inclusiv Eurosporturile ( care sunt tot ale Discovery). Sigur, e vorba de grila Telekom!

N-am luat cu mine Orange-ul, de aia intreb. Am preferat sa pun un Focus aici fiindca sotia e mare amatoare de National Geografic si n-am avut incotro. Eu as fi preferat Orange DTH. Din fericire Kaonul Focusului se poate imperechea cu telecomanda televizorului, asa ca din acest punct de vedere e la fel de comod ca Orange-ul la care folosesc CAM.

Orange DTH are multe programe bune, dar din păcate, nu avem încă National Geografic, Travel Mix HD, Da Vinci, etc. Poate se face ceva și în acest sens!

Din păcate, Orange au rămas cam ultimii care nu au în grilă aceste posturi. Nu înțeleg ce se întâmplă de nici după un an nu sunt reintroduse!

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!