Întrebare fară răspuns

MyOrange - aplicatie web. Si voua va merge greu site-ul Orange?

Salut. Si voua va merge site ul Orange greu?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Site-ul și aplicația merg foarte bine, nu am avut probleme, astăzi cu Orange, poate e o problema de congestie la tine în zona.

Și la mine pare ok. Verificați dacă nu este o problemă cu netul.

svetalex
svetalex

svetalex

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
svetalex

Da, merge greu. Am accesat acum My orange si cand am vrut sa selectez al doilea abonament s-a blocat site-ul. Cand aleg intre cele 2 numere pare ca si cum imaginea se baga in bara. E ciudat, n-am mai patit asa pana acum.

da! merge greu si la mine.
fluctuant,dar in general greu,greu!
credeam ca numai la mine :)

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
1
714 / 750
puncte
Custom field 2

POLL: Pentru ca nu e neaparat necesar de un topic nou, doar o curiozitate: ca aplicatia ruleaza mai usor ca platforma web o stiti si voi. Totusi ce are una si ce n-are alta.. sau invers. Intrucat la mine de exemplu recent aplicatia si-a actualizat datele mai repede decat contul web, dar si unele informatii apar mai detaliate si netrunchiate pe web fata de aplicatie. Totusi aplicatia fiind mai la indemana, tind sa o folosesc mai mult. Mai usor de gestionat pe web mi se par aspectele de setari servicii aferente numerelor, probleme de apelare la setviciul clienti, dar chiar si rasfoitul magazinului.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!