Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare fară răspuns

Orange TV vs. TV Samsung/LG

Salutări...

Am un abonament Orange TV la care am optat pentru un card, în dauna unui receiver, pentru a evita prezența unei alte telecomenzi în casă (eliminăm un stres în plus).
Zilele trecute m-am trezit cu o eroare, în urma căreia soluția propusă pentru remedierea problemei a fost instalarea unui receiver.
Motivația reprezentantului Orange: televizorul e de vină. Samsung (marca pe care o am eu) este mai prost decât LG. N-aș fi avut problema aceasta cu un LG.
Cu alte cuvinte, am instalat un aparat nou, m-am căptușit cu un stres, telecomanda, și mi s-a strecurat și-un vierme, al îndoielii, că nu e bun TV-ul. Problema cu viermele e că afectează creierul: apar pete pe el... una pentru un TV nou etc.
Intrebare: s-a mai confruntat cineva cu o astfel de problemă, a cardului?
Mulțumesc!

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Răspunsuri

Televizorul nu are nimic doar că este mai greu de configurat și în marea lor majoritate cei care instalează sistemele tv Orange sunt pe langa subiect. Toată viața lor au montat STB-uri și atât știu să facă. Când dau de un client cu Smart și care mai e și neserios sa vrea și CAM au incurcat-o. Mie când mi-au dat CAM-ul, 3 ore a stat montatorul până să configureze televizorul. La un vecin a stat o zi, nu i l-am configurat și s-a întors și a doua și l-a configurat până la urmă. Totul este să găsești un băiat capabil care știe să configureze CAM-ul Orange care spre deosebire de alte CAM-uri se configurează mai greu.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Tot Samsung am și eu,am uitat să-ți zic :)

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

Si eu am Samsung, dar nu am Orange TV si nu am cum sa te ajut cu un raspuns. Noroc ca avem persoane care se pricep si cunosc si acest serviciu si dedesubturile lui.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Unii zic că e mai bun Samsung-ul, alții că e mai bun LG-ul. Eu am cam la Orange tv cablu tot pe LG smart și e ok. Pe Samsung am receiver.

Nu avea cum sa fie din cauza televizorului. Ca astfel ar fi trebuit specificat acest lucru la conditiile montarii serviciului. Deci cu siguranta trebuie sa dai peste un angajat capabil care sa solutioneze problema.

Miha Z
Miha Z

Miha Z

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Miha Z

Bună ziua,

Dacă televizorul are un Smart CI+, se poate opta pentru un card. Pe al meu Sony din 2014, card-ul Orange TV merge foarte bine. Totul ține de configurarea corectă - trebuie selectat operatorul TV și în rest ... next next next ... :)

Nu cred ca televizorul este de vina...eu am card dar nu e de la Orange...am introdus cardul si dirijat prin telefon de un operator am facut setarile iar actualizarea se face automat cand este cazul atunci cand deschid tv-ul.Trebuie sa suni si sa rogi consultantul sa te ajute la setarea televizorului.

Romeo.
Romeo.

Romeo.

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Romeo.

CAM mi se pare cea mai bună variantă, a fost inventat tocmai pentru confortul de a avea o singură telecomandă!
Cred că dacă TV-ul este compatibil, Orange trebuie să îl configureze că atare!

Nu Orange îl configurează ci cel care vine sa monteze echipamentul,iar acesta nu este de regulă angajat Orange,doar colaborator. Însă într-adevăr tine legătura telefonic cu consultanții serviciului tehnic al Orange pentru configurare.

Ascary
Ascary

Ascary

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Ascary

@ Stefanidis deși nu am scris nimic inițial pentru că nu mă pricep, eram curioasă dacă și cum ați rezolvat într-un final

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!