Întrebare fară răspuns

[Incheiat] Vechimea îți aduce până la 200 € reducere la device-uri

Am reînnoit în luna septembrie 2018 un Pachet Orange Love cu net și TV prin fibră, iar perosoana care mi-a prezentat și activat oferta mi-a spus ca voi beneficia de un bonus de până la 200 eur (de fapt am avut de ales între acest beneficiu, sau plata abonamentului redusă cu 50% pentru o perioadă de 6 luni, dar am ales bonus-ul). Știe careva unde, sau dacă pot vedea acest bonus în Contul meu?
Am fost de curând, într-un Orange Shop pentru alte informații, dar nu au putut să îmi zică nimic de acest bonus, că nu îl vedeau (ce este drept am fost aproapre de ora închiderii și nici eu nu am mai avut răbdare)

Răspunsuri

Pagina 2 din 3

Oferta speciala de bonus pana la 200 euro in functie de vechimea abonamentului se refera la achizitionarea in rate a unui Smart TV ,PlayStation®4 'sau videoproiector pentru smartphone. Oferta este valabilă până la data de 6 mai 2019, cu posibilitate de prelungire.Ea este disponibilă clienților Orange care au un abonament cu o vechime în rețea de minimum 18 luni și a cărui valoare lunară este mai mare sau egală cu valoarea ratei pentru care optează.
''Prețul promoțional al produselor include un bonus de vechime de 200 € corespunzător unei vechimi în rețea de 20 de ani. Bonusul acordă câte 10 € pentru fiecare an de vechime în rețea, se poate aloca o singură dată și este condiționat de existența unui abonament de voce sau internet mobil de minimum 7 € împreună cu achiziționarea serviciilor Orange Home Net 1000 și Orange Home TV prin cablu, abonamentul Global, pe 2 ani.
Oferta este valabilă în limita stocului disponibil''.
Daca intrunesti conditiile poti achizitiona in rate un produs la care primesti reducerea , nu este un bonus si nu-l poti vedea in ''Contul meu''

Diana
Diana

Diana

User level
Nivel
3
2105 / 5000
puncte
Custom field 2
Diana

Sigur e ceva care le-a scăpat din vedere. Mai există posibilitatea să-ți fi activat reducerea de 50% timp de 6 luni la serviciile fixe (a fost oferta aia la alegere cu bonusul) și atunci nu are cum să ți-l mai dea. Pe mine m-au întrebat! Ideea este că dacă nu ai vechime în rețea, era mai rentabilă reducerea aia (nu mai știu sigur dacă era 50% sau 100% la serviciile fixe în primele 6 luni) decât vreo 10-20 de euro reducere. Mulți cunoscuți de-ai mei mai noi în rețea au ales-o! Deci vezi cum stai la acest capitol, că dacă ai primit reducerea respectivă, adio bonus de vechime.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Cred ca ar fi trebuit sa iei și telefon la momentul acela, odată cu activarea pachetului Orange Love ca să beneficiezi de bonus. Cel mai bine, fa o sesizare către Orange din my Orange sau trimite un mail care serviciu.clienti@orange.ro, în care atașezi copie după contract. Bafta!

Eu am luat telefon atunci, deci puteai lua.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Și mai este o chestie pe care am observat-o, din păcate, abia acum. Tu ai zis că ai reînnoit pachetul Love. Nu știu dacă se dă bonusul la reînnoire, pentru că probabil l-ai luat și prima dată, la abonare.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

cred că am găsit singură răspuns legat de activarea bonusului în discuție. las aici un print screen, în cazul în care ar ajuta alți utilizatori

Salut,
Și eu am primit 200 euro la activarea Orange Love, dar când am fost să-i utilizez, stai că nu-s 200 de euro, ci doar 160 euro (câte 10 euro pentru fiecare an). Explicația consultantului - doar la reînnoirea unui abonament existent se acordau cei 200 de euro. Eu am făcut un abonament nou pentru fată - noroc că smartphone-ul dorit era la un preț mai mic de 160 de euro, deci am stat cătinel ...
Deci e bonusul, nu e bonusul ... A fost ok și așa ...
Succes !

Spune clar că, ,,până la 200 de euro", nu fix. E în funcție de vechime ( 10 euro pentru fiecare an în rețea).

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

In reclama asa da, ca pana la 200 Euro, ca se acorda 10 Euro pentru fiecare an de vechime. Eu nu am inteles explicatia consultantului, de ce sa se acorde 200 Euro la reinnoirea abonamentului, iar eu daca fac abonament nou primesc in functie de vechimea in retea??? https://www.orange.ro/love/client-orange/

E vorba de vechimea generală în rețea, adică de când ai alte abonamente. Dacă ești client nou ( adică nu ai mai avut abonamente până acum la Orange), ți se dau 6 luni gratuite la servicii fixe ( net și tv). Cel puțin așa era oferta când am luat eu pachetul. Am și fost întrebat ce aleg.

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Eu știu că am negociat cei 200 de euro, nu până la 200 ci chiar 200 de euro. Am avut oferta din Shop și oferta de la relații clienți. Noroc că nu am avut nevoie de cei 200 de euro, chemam consultanta care mi-a făcut contractul și lămuream atunci ... Nu am avut nevoie, repet. De 160 euro am luat telefon, husă și baterie externă + reducere de 2 euro la abonamentul Orange Me 8...

Am rezolvat. Am solicitat ofertă de prelungire și am întrebat de bonus. S-a ocupat persoana cu care am discutat de alocarea bonus-ului (150 eur pentru 15 ani de vechime), pentru că întradevăr nu era alocat.
În continuare nu știu unde să vizualizez respectivul bonus în contul meu, dar sunt sigură că este :)

Mă bucur că s-a rezolvat! Am fost sigur de la început că au fost ceva încurcături! Bonusul nu se vede nicăieri, ci ți se dau reducerile la produse sau ce stabiliți împreună.
Felicitări!

Vio73
Vio73

Vio73

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Vio73

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!