Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Unde pot urmări activitățile companiei Orange?

Care sunt mediile prin care as putea sa ma pun la curent cu tot ce e nou in lumea Orange?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (1)

100%

1 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 1 din 2

Poti vedea activitatile companiei Orange, daca intri pe site si apoi mergi in partea de jos a paginii unde scrie despre Orange, gasesti lucruri interesante si, de asemenea, tot in partea de jos, ai newsroom cu comunicate de presa si alte informatii despre Orange..

Exact. În newsroom sunt mai multe secțiuni care pot fi urmărite cu atenție. Apoi mai este pagina de facebook, care are o multitudine de lucruri interesante de dezvăluit, etc.

Mihaela Z mulțumesc pentru sugestii. O sa ii caut pe toate acele aplicații.
Site-ul îl folosesc adesea și Facebook-ul, însă am văzut ca in ultima perioada companiile au început sa se promoveze și pe alte rețele de socializare.

Cu placere Alex G. Tocmai de aceea am si trecut toate site-urile de socializare, pentru ca in ultima perioada tot vad reclamele firmelor de telecomunicatii.

Interesant. Mereu treceam cu vederea acele pictograme. Si acum uitandu-ma la poza mi-a trebuit cateva secunde sa ma lamuresc. Tot citeam mai jos la informatii.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!