Întrebare cu răspuns(uri)

Este avantajos sa cumperi telefoane din magazinele Orange?

Vi se pare avantajos sa va luați telefoane din magazinele Orange?

Alex G.
Alex G.

Alex G.

User level
Nivel
3
2838 / 5000
puncte
Custom field 2
Alex G.
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Din punctul meu de vedere se merita cumpararea de mobile la prelungirea unui abonament, cand se aplica o reducere substantiala la achizitionarea unui abonament mai mare. Alte variante ar fi achizitia mobilelor din Magazin online, sunt zile speciale cand Samsung ofera reduceri mari la mobile, in perioada programului Hot Summer...

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (5)

Da (11)

69%

11 membri au votat cu DA

5 membri au votat cu NU

69% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 5 din 5

@Apilifero și johnny_reddog, voi ați cumpărat telefoane din magazinele Orange? Povestiți-ne din experiențele voastre. De ce considerați că este avantajos?

Pot confirma un real avantaj! In primul rând profita de caldura din plin și aici ma refer la reduceri. In al doilea rând ai certitudinea ca device-urile achiziționate vin pe canale foarte sigure din punct de vedere al vânzărilor. Un alt aspect ar fi service-ul tehnic, care este de nota zece (cel puțin eu am avut rezultate bune in situatii total neprevăzute)

Orange au oferte destul de acceptabile dar pentru abonamente să-l iei la liber mai puțin. La telefoanele pe abonament nu îți acceptă o altă cartelă de la un alt gestor iar cei ce calătoresc în SEE ar putea avea probleme cum de fapt am avut și eu.

Cu mici exceptii (Apple) Orange nu mai blocheaza de multa vreme telefoanele in reteaua proprie, indiferent de modalitatea de achizitie abonament / retentie / la liber.

Nici macar telefoanele comercializate sub brand propiu nu mai sunt blocate in retea.

@gianni, telefoanele dual sim nu sunt codate și nici branduite Orange, cu alte cuvinte update-urile vin direct de la producător. Ce probleme ai avut în roaming SEE?

Cine știe, i-a spus vreo persoană nepricepută că nu pot fi folosite și cartelele la alți operatori. Doar Apple mai codează terminalele, în rest, sunt la liber și la Orange!

In raoming am avut probleme că nu puteam suna pe nimeni însă apelurile de la alte persoane le primeam și puteam vorbi. Problema era că nu puteam suna eu chiar dacă aveam activată oferta de 10 € pt roaming. Poate a fost o excepție , se mai întîmplă. Oarecum nimic nu este perfect. Sper să fi fost singurul care a avut astfel de probleme.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!