Această întrebare nu a fost actualizată în ultimele 24 de luni, de aceea conținutul poate să nu mai fie de actualitate. Îți recomandăm să folosești funcția de căutare de mai sus pentru a obține un răspuns actualizat.

Întrebare cu răspuns(uri)

Gratuitate servicii Orange TV Go, Orange Cloud și Antivirus

Serviciile Orange TV Go, Orange Cloud și Antivirus sunt gratuite?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Orange Antivirus este gratuit daca este inclus in abonament. Daca nu este inclus acesta se poate testa 30 zile gratuit iar după aceea se poate activa pentru suma de 0,96 de euro, din contul meu My Orange

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (3)

100%

3 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Da,aplicația Orange TV Go este gratuita însă traficul nu. Acesta consuma din traficul inclus in abonament iar după terminarea acestuia se plătește conform tarifelor Orange

Orange Antivirus este gratuit daca este inclus in abonament. Daca nu este inclus acesta se poate testa 30 zile gratuit iar după aceea se poate activa pentru suma de 0,96 de euro, din contul meu My Orange

Desi am instalat aplicatia Orange Cloude eu nu pot beneficia de ea, de fiecare data cand vreau sa ma conectez imi spune ca nu pot sincroniza continutul intrucat plata nu a fost efectuata. Asta inseamna ca Orange Cloude nu este un serviciu gratuit ci trebuie sa ai optiune activa in cadrul abonamentului contra cost.

Nu e chiar asa vechi abonamentul, eu stiam la inceput ca aveam inclus, dar poate m-am inselat. Nu am tinut nicioadata cont de optiuni. Cand ma voi hotari sa imi reinoiesc contractul voi tine cont de aceasta optiune si voi solicita sa o am inclusa in abonament.

Nu am avut niciodată abonament de 5 euro în ultimii 8-9 ani. Eu am la toate Orange Cloud, antivirus și tv go incluse, dar am servicii complete de la Orange.

Cred ca sunt gratuite sau nu in functie de contractul incheiat, eu de exemeplu am pe un abonament orange cloud inclus, iar pe celalalat am, pe langa orange cloud si Movie Go Unlimited inclus.. iar, serviciul orange antivirus este activ pe toate cele 4 abonamantele si inclus... deci, n-as plati nimic daca as descarca aplicatia si-as folosi-o, doar as consuma net..

Jay
Jay

Jay

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Jay

@Vio73 si pentru mine este o noutate abonamentul de 5Euro. Dar am ajuns la concluzia ca nu se merita sa platesc in plus pentru niste beneficii pe care nu le foloseam.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!