Întrebare cu răspuns(uri)

În ce localități exista acoperire 4G+ cu viteze maxime de pana la 500 Mb/s?

Acoperire, indoor/outdoor. În ce localități exista acoperire 4G+ cu viteze maxime de pana la 500 Mb/s?

Razvan
Razvan

Razvan

User level
Nivel
4
5000 / 5000
puncte
Custom field 2
Razvan
  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ai acoperire 4g+ pentru 48,75% din populația națională și în 192 de orașe.În ultima lună s-au extins cu tehnologia 4G+ în orașele Băileşti (DJ), Brezoi (VL), Buzău (BZ), Câmpia Turzii (CJ), Dăbuleni (DJ), Drăgăsani (VL), Dumbrăveni (SB), Giurgiu (GR), Huedin (CJ), Potcoava (OT), Predeal (BV), Râmnicu Sărat (BZ), Reşiţa (CS), Săcueni (BH), Salonta (BH), Ştei (BH), Valea lui Mihai (BH).

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (2)

Da (5)

71%

5 membri au votat cu DA

2 membri au votat cu NU

71% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 4 din 4

Daca ai iPhone din pacate nu afiseaza 4G+, ci numai 4G permanent, vezi daca face agregare dupa viteza de download, daca e libera reteaua si semnalul calitativ.

Anonim
Anonim

Anonim

User level
Nivel
2
799 / 2000
puncte
Custom field 2

500mb/s îți va arde memoria sd în câteva secunde ...de ce ai nevoie de așa ceva când marea majoritate a deviceurilor nu suporta un astfel de transfer...

Mădălin, e vorba de teste. Într-adevăr nu ai ce face cu o asemenea viteza deocamdată...însă mai târziu când tot conținutul video va fi în 4 sau 8 K,când cea mai mică fotografie va avea 200MB,când jocurile de pe telefoane nu vor fi mai mici de 2-3 GB,500Mbs ți se va părea puțin :)))

La Orange ai cea mai extinsă acoperire pentru rețeaua 4G. 97,15% din populația țării și 100% din populația urbană, în peste 11950 de localități, au acces la cel mai rapid internet mobil și cele mai performante soluții de comunicare.
În plus, rețeaua noastră 4G+ este disponibilă pentru 51,98% din populația națională și în 203 de orașe. În ultima lună ne-am extins cu tehnologia 4G+ în orașele Medgidia (CT), Popesti-Leordeni (IF), Săveni (BT), Târgu Ocna (BC).

https://www.orange.ro/acoperire/harta-acoperire-retea/

Depinde de poziția față de antene, de capabilitățile telefonului, de încărcarea rețelei în momentul testului, etc. Faby a pus multe teste cu viteze foarte mari și pe Softpedia.

Unde este deja acoperire 4G cred ca cel mai mult conteaza dupa aia capabilitatea telefonului. Vio a prins mereu viteze mai buna ca mine in acelasi locuri.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!