Întrebare cu răspuns(uri)

În ce localități exista acoperire 4G+ cu viteze maxime de pana la 500 Mb/s?

Acoperire, indoor/outdoor. În ce localități exista acoperire 4G+ cu viteze maxime de pana la 500 Mb/s?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Ai acoperire 4g+ pentru 48,75% din populația națională și în 192 de orașe.În ultima lună s-au extins cu tehnologia 4G+ în orașele Băileşti (DJ), Brezoi (VL), Buzău (BZ), Câmpia Turzii (CJ), Dăbuleni (DJ), Drăgăsani (VL), Dumbrăveni (SB), Giurgiu (GR), Huedin (CJ), Potcoava (OT), Predeal (BV), Râmnicu Sărat (BZ), Reşiţa (CS), Săcueni (BH), Salonta (BH), Ştei (BH), Valea lui Mihai (BH).

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (1)

Da (5)

83%

5 membri au votat cu DA

1 membri au votat cu NU

83% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 4

@Miha Z Fiind în interior, semnalul variază, practic îți face ping-pong. Când apare, când dispare B7 și ramai cu B3. E o viteza bună indoor.

În general, în interior intervin o multitudine de obstacole ce atenuează mult din calitatea undelor radio, iar acest lucru duce direct și un semnal cu o calitate mai redusă, implicit la viteze de internet mai mici.

Excelente la amândoi vitezele. La mine in Deltă nu trece de 80 Mbs dar sunt foarte mulțumit și așa. Pot face orice activitate pe internet.

Cateva teste realizate de mine in zone unde se pot atinge viteze de 500Mbps (cele cu upload mai slab langa Orange shop-ul din Piata Victoriei, Bucuresti iar celelalte in Timisoara, blvd. Take Ionescu). Terminal: iPhone X.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!