Întrebare cu răspuns(uri)

De ce ați ales/ ați alege Deezer?

Tot butonand telefonul am dat peste aplicația Deezer, care a fost cel mai probabil preinstalata când am cumpărat telefonul.
Utilizează careva această aplicație? Am văzut că se plătește un abonament lunar ( https://www.orange.ro/Deezer/) și mă întrebam de ce aș alege această în detrimentul YouTube care este gratuit.
Gases aici orice melodie?
La cât timp după lansarea unei piese noi/album apare pe Dezeer (de obicei artiștii își pun piesele pe YouTube în ziua lansării)?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Salut !

Am cont Deezer Premium prin Orange. Ce pot spune, după cca. 3 luni de utilizare, este că algoritmul de alcătuire al playlist-urilor este bine optimizat. După ce selectezi genurile/ artiștii favoriți, aplicația îți oferă mai multe „flow”-uri personalizate. Se pot selecta individual și piesele favorite, ce updatează lista flow-urilor. Dacă ai cont Premium, poți face download și asculta offline piesele favorite/ playlist-urile.
Calitatea audio este bună, iar dacă ai un smartphone ce are Hi-Fi Quad DAC + căști cu impedanță mare (peste 50 de ohmi) - vei descoperi noi detalii sonore în piesele favorite. Când vine vorba de calitatea Hi-Fi, varianta free nu este o opțiune, indiferent de serviciul selectat (Spotify, Google Music, Deezer, Tidal, Amazon Music).
Fiind o opțiune Orange, am preferat Deezer Premium, deoarece îmi vine direct pe factură.
Recomand acest serviciu !

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (0)

Da (6)

100%

6 membri au votat cu DA

0 membri au votat cu NU

100% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 3 din 3

YouTube nu este pentru ascultat muzica. Nu pentru pasionații de muzica de calitate. Conținutul video primează, nu sunetul. Nici chiar YouTube nu ascunde asta. Dezeer este cu totul altceva, e o aplicație Premium în ceea ce privește calitatea sunetului.

Deezer este o aplicație super! Am testat-o cu ceva timp în urmă și chiar m-a încântat prin faptul că găsești o multitudine de melodii pe care ți le dorești.

Revin la peripețiile legate de activare Deezer. Personal nu mai înțeleg NIMIC...
Azi observ pe cont că am activă această opțiune la un preț de 4.5 eur/lună (parcă). Trimit mesaj pe formularul de contal al Orange și mă sună cineva să îmi spună că de fapt eu am avut acestă opțiune activată în data de 26 iunie, dată de la care s-au numărat cele 3 luni.
Mesajele primite pe 24.09.2019 erau de fapt pentru activarea opțiunii cu plată și dezactivarea celei fără plată...
Practic eu am beneficiat de cele 3 luni gratuite în perioada 26 iunie - 24 septembrie, fără să fiu informată de acest lucru, eu așteptând în continuare mesajul de confirmare.
Mai jos @Daniela zicea că: „Beneficiul se poate activa din My Orange și este disponibil la activare în perioada 24 septembrie 2019 – 14 ianuarie 2020.”
Am rămas cu un gust amar în urma acestei încercâri de activare Deezer
Apelul de astăzi primit de persoana care a preluat sesizarea mea s-a încheiat cu dezactivarea opțiunii și o compensare cu 4,5 eur pe cont

@svetalex, îmi pare rău pentru experiența ta cu serviciul Deezer. Ai mai încercat acum să activezi acest beneficiu gratuit din My Orange?

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!