Întrebare cu răspuns(uri)

[Încheiat] 10% din valoarea facturii inapoi prin Orange Money

Am efectuat doua plăti prin aplicația Orange money, plata a doua abonamente Orange și am alimentat contul cu 200 lei.
Beneficiul de 10% înapoi îl primesc dacă îndeplinesc toate condițiile sau dacă am doar minim doua plăti efectuate?

  • Răspunde
  • Distribuie această întrebare

Este nevoie sa indeplinesti toate conditiile pentru a primi beneficiul de 10%.

In exemplul tau, pe langa cele 2 plati facute trebuie sa alimentezi si contul cu suma totala de 500 Roni. Deci daca vrei sa beneficiezi de restituirea a 10% din facturi mai alimenteaza contul cu minim 300 Roni ca sa ai 500, in total.

 

Primești 10% din valoarea facturilor Orange sau a reîncărcărilor Orange PrePay (în limita a 40 lei/lună), făcute prin aplicația Orange Money (meniul ‘Plată furnizori’ sau ‘Reîncarcare Prepay’), dacă efectuezi în fiecare lună calendaristică:

  • minim 2 plăți cu cardul Orange Money (la comercianți sau pe internet) și ai
  • alimentări ale contului de minim 500 lei în luna respectivă (suma totala alimentari)

 

Banii înapoi se acordă  în primele 10 zile lucrătoare din următoarea lună calendaristică în contul Orange Money.

Ți-a fost de ajutor acest răspuns? (poți vota o singură dată)

Nu (21)

Da (82)

80%

82 membri au votat cu DA

21 membri au votat cu NU

80% utilizatori au considerat că acest răspuns este util

Alte răspunsuri

Pagina 2 din 4

Absolut convenabil. În ultimele două luni am primit aproape 10 euro înapoi,adică un abonament de 5 euro gratuit in fiecare luna.

Și plata facturilor Orange prin aplicația My Orange este ușor de utilizat dar plata prin Orange Money pare un pic mai ușoară plus că primești și cash înapoi.

Suna interesant ce spuneti voi aici, sunt oarecum curioasa in legatura cu Orange Money, doar ca, momentan, nu am timp pt mine deloc, implicit, pt chestii noi.. dar, va fi unul dintre lucrurile de studiat cand o sa am timp.. :)

Cred ca in regula celor 2 plati lunare, nu sunt incluse si platile de facturi orange efectuate prin aplicatie. Eu inteleg 2 plati cu cardul (3d secure pe un site), in afara celor orange.

@catean, ba da, sunt incluse si facturile la utilitati, inclusiv orange. Ca sa indeplinesti conditia de a primi bonusul trebuie sa alimentezi contul cu 500 lei intr-o luna lucru pe care eu nu l-am facut si astfel nu am primit bonusul de 10%

Este simplu, trebuie alimentat contul cu 500 de lei, trebuie sa plătești cu cardul Orange la parteneri sau la Orange, dar atenție, nu direct din my Orange, trebuie sa fie direct făcută placa cu datele cardului. Asa am pățit și eu..

sunt incluse si facturile la utilitati, inclusiv orange. Ca sa indeplinesti conditia de a primi bonusul trebuie sa alimentezi contul cu 500 lei intr-o luna lucru pe care eu nu l-am facut si astfel nu am primit bonusul de 10%

S-a prelungit oferta 10% înapoi în cont la plata facturilor de abonamente Orange și reiîcărcări PrePay până la 31 decembrie 2019.

Salut! Am observat că petreci timp în Comunitatea Orange, dar nu te-ai înscris încă.
Dacă te inscrii și devii membru, poți adresa întrebări în comunitate, poți să ajuți și tu alți membri și poți câștiga puncte, badge-uri și să te bucuri de multe alte beneficii!