anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung A70 are probleme?

Edwin
Junior
As dori sa stiu, oare sunt singurul căruia nu-i place Samsung A70?! Device-ul meu, noaptea se inchide automat si se activează singur. Actualizarea, în străinătate, întârzia si nu avea loc decat manual. Timpul de încărcare/ deschidere a aplicatiilor foarte lung și timpul de raspuns, destul de lung. Inainte am folosit Sony XA1 si, probabi, nu sunt obisnuit cu Samsung dar, cred ca sunt probleme cu softul. Oricum, astept un sfat cu referire la păstrare sau renunțare la Samsung A70?
33 Răspunsuri 33

LaurentiuB
Junior
Salutare tuturor, Am rezolvat problema. Impachetat si trimis la samsung service Apaca, in Militari. Rezolvat in 1h, schimbat placa de baza si mufa incarcare usb tip c...adica 80% din telefon. Nu a mai stat nimeni sa verifice sa incerce...schimbat 80% din tel. Acum functioneaza. Concluzie: A70 nu este de calitatate in ciuda pretului. Ocoliti!!!

Vio73
#StarMember
Asta este problema, că am avut experiențe de genul ăsta și cu S8. Adică mi-au schimbat inclusiv încărcătorul, la care după 6 luni nu-i mai mergea încărcarea rapidă. Asta cu placa de bază și acumulatorul am pățit-o și la A5 2017. Deci nu e doar la A 70. Am trecut pe Huawei apoi!

Razvan
#StarMember
Au devenit slabe rău de tot telefoanele Samsung.

Vio73
#StarMember
Din păcate, cam ai dreptate. Oricum, nu e vorba doar de A 70, din păcate. Ele au specificații bune, design super, dar ce te faci când încep problemele?