anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Samsung A70 are probleme?

Edwin
Junior
As dori sa stiu, oare sunt singurul căruia nu-i place Samsung A70?! Device-ul meu, noaptea se inchide automat si se activează singur. Actualizarea, în străinătate, întârzia si nu avea loc decat manual. Timpul de încărcare/ deschidere a aplicatiilor foarte lung și timpul de raspuns, destul de lung. Inainte am folosit Sony XA1 si, probabi, nu sunt obisnuit cu Samsung dar, cred ca sunt probleme cu softul. Oricum, astept un sfat cu referire la păstrare sau renunțare la Samsung A70?
33 Răspunsuri 33

Miha_Z
#StarMember
Buna @Edwin. Ai trimis telefonul la garantie? S-a depistat care era problema lui?

LaurentiuB
Junior
DA!, Samsung A70 are o problema. Am achizitionat samsung A70 de la Orange shop, acum exact 6 luni fara o zi. De o saptamana m-a pus pe jar. Nu se mai incarca. Am incercat sa il alimentez prin dispozitivul original, de la reteaua de energie electrica. Mut. Am scos cablul, are 2 mufe microUSB tip nou, C parca, si l-am conectat prin cablul cu cele doua mufe microUSB tip C la laptop. Nimic, la fel de mut!. Am incercat toate posibilitatile la indemana prin surselelui originale si nimic. Am sunat la SAMSUNG garantie si mi s-a spus sa il pregatesc pentru trimitere in service. Dar inainte de a-l preda sa sterg tot din telefon si sa il aduc la setarile din fabrica. Asta am si facut. Ajuns la starile din fabrica, ca si nou, am zis sa incerc sa il reconectez la incarcare. Si surpriza!!!! Incarca. Dau telefon la service ca nu mai e nevoie, s-or fi incurcat bitisorii prin softurile lui A70 si functioneaza!!! A doua zi sunt sunat de la service ca vine acasa sa ridice telefonul. Am raspuns ca nu e cazul, am anuntat si telefonic, telefonul functioneaza. Dupa 2 zile de incercare, pe la 70% bag incarcatorul, toate bune si frumoase. INCARCA!!!. Dupa inca ceva zile, scazand la 40% si dorind sa am bateri plina, plecand de acasa si nestiind cat va functiona, SURPRIZA , NU MAI INCARCA. E neplacut sa refaci saptamanal starile din fabrica si reinstalarile de conturi cu parole etc... SAMSUNG A70 are o problema. Acum stau sa vad cum iau legatura din nou cu centrul service sa le cer scuze ca telefonul are ceva -probabil soft- care ma face sa il trimit in service. Ce parere aveti?

Anonim
Neaplicabil
Trimite-l în service urgent. Nu trebuie să-ți fie rușine (pe banii tăi). Nu e normal să facă așa. Să ne spui și nouă cum ai rezolvat și ce a avut defect. Succes!

Edwin
Junior
Soluția?! Nu trebuie sa va mire! Descarcă toate aplicatiile si revino la setarile din fabrica. ORICE nouă aplicatie trebuie incarcata/ salvată pe card deși, are 128 GB si o grămadă de RAM. Dacă se mai întâmplă, preluați procedura si ... s-a întâmplat, am reluat setarea la starea de fabrica si, am considerat că, nu se poate sa fac treaba asta tot timpul, la un interval de 2-3 saptamani. Din aceste considerente, dupa ce am revenit, din nou, la setarile din fabrica l-am vândut. La această dată am un Sony Xperia 1 si functioneaza exemplar. Va recomand!!!

Anonim
Neaplicabil
@Edwin, felicitări pentru achiziție, în primul rând. Ai fost foarte radical și ai schimbat brandul. Să ne spui cum se mișcă acel Sony.

Stefanbrg
Începător
Salutare! A mai patit cineva sa i se curbeze ecranul la a70 sau a50? Al meu telefon a inceput sa aiba forma literei C, fara a avea urme de lovituri sau altele. Uneori se incalzeste destul de mult cand este la incarcat si tind sa cred ca asta este problema. Cei din Iuliu Maniu, de la service Samsung, au pus-o pe seama, cum ca as fi exercitat o forta mult prea mare asupra lui. Prin urmare, mi-au refuzat service-ul, asa ca urmeaza sa ma adresez si Samsung Romania.

Edwin
Junior
Salut! Un Samsung A70/A50 nu trebuie sa se încălzească, decat cu motivul. Si, motivul in acest caz este procesorul, cred. Mai poate fi acumulatorul, în cazul în care efectuezi procedura de încărcare a baterie de la retea. Recomandari: Asa cum este, ambaleaza-l in cutia originală cu copie de pe factura si trimite-l la Samsung Romania SRL Bucuresti. Alături de factura, anexeaza o filă cu o descriere a ceea ce ai pățit., inclusiv cu refuzul de la service. Dacă nici atunci nu rezolvi, atunci poate ca ar fi indicat sa-l vinzi pentru piese la un depanator sau pe un site utilizat cu scop de vanzare-achiziție (spre exemplu, OLX). În schimb, recomand sa achiziționezi un produs de firma, spre exemplu, SONY. O zi buna!

Stefanbrg
Începător
Multumesc de sfat. Astept raspuns de la Samsung si apoi vad ce fac cu el. Este penibil sa patesti asa ceva, chiar daca este un model mediu.

Vio73
#StarMember
Sincer, de așa ceva n-am mai auzit. Cred că poate fi și un defect de fabricație!

Anonim
Neaplicabil
Îmi pare rău pentru ce ai pățit. Și eu îl făceam pachet și îl trimiteam direct la Samsung România să se spele pe cap cu el ;) Lăsând gluma deoparte, să ne spui cum și dacă ai rezolvat. Succes!

Vio73
#StarMember
Sincer, eu mă gândeam că este un model ok, dar am mai auzit și de alte probleme la el.

LaurentiuB
Junior
A devenit o certitudine ca A70 este un produs nereusit. Si eu am luat hotararea sa il trimit pachet in service. Am mai cautat pe situri de afara si sunt multe plangeri legate de modul incarcare, care ma doare cel mai mult. Este inacceptabil sa se incarce cu dispozitivul original, functie de cati pietoni sunt la semafor. Greu de crezut ca un astfel de produs are asemena bug-uri. Zi buna tuturor. Multumesc pentru raspunsuri.

Vio73
#StarMember
A, la Samsung și eu am avut numai probleme cu încărcările. Am trecut în final la chinezi (Huawei) și au dispărut și problemele.

R0B0tz3L
Începător
Am si eu o problema acum, am telefonul la încărcat, dar se descarcă bateria fără să-i fac nimic si telefonul practic e aproape nou (4 luni)

Jay
Campion certificat
Mergi cu el in service.. Sa ai factura si certificatul de garantie, să fie..