anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Transfer bancar de pe Orange Money în Raifeissen

Gabiasg27
Începător
Bună ziua, îmi poate spune și mie cineva dacă tranzacția asta este in regula? Și în cât timp se virează banii? De pe Orange Money în Raifeissen?
1 Soluţie acceptată‚

Viocat
Senior certificat
La mine transferurile initiate in zilele lucratoare pana in ora 11 se realizau in aceeasi zi, iar cele dupa ora 12 sau in zile de weekend, luni la primele ore.

Vizualizare soluţie în postul original

5 Răspunsuri 5

Vio73
#StarMember & May's Problem Solver
Salutare! Pare in regulă. Nu ai confirmarea și în aplicație?

Trixen_old
Cunoscător
Nu am facut astfel de transferuri prin Orange Money, dar tranzactia pare ok. Timpul de procesare... depinde. In principiu tranzactia se realizeaza in aceeasi zi, daca este o zi lucratoare si faci plata inainte de ora limita de procesare tranzactii. In termenii si conditiile serviciului nu am gasit care este acea ora, ci doar ca tranzactiile initiate dupa ora 18 sau in zile nebancare se considera a fi primite in urmatoarea zi bancara. Extrapoland, as zice ca daca initiezi plata intr-o zi bancara inainte de ora 13:00, ai toate sansele banii sa intre in aceeasi zi in contul destinatiei. Ora exacta a transferului depinde de ora la care Orange introduce datele in Transfond, ora la care se face compensarea prin Transfond, apoi de procesele specifice ale bancii destinatarului - https://www.transfond.ro/pdf/Programul%20de%20operare%20al%20SENT.pdf

Pololică
#StarMember
Tranzactia este ok (cel putin ca ordin de plata). Conform datei, 13.03.2022, adica duminica, banii au intrat deja (e aproape ora 16).

Viocat
Senior certificat
La mine transferurile initiate in zilele lucratoare pana in ora 11 se realizau in aceeasi zi, iar cele dupa ora 12 sau in zile de weekend, luni la primele ore.

DanielaH
Moderator
@Gabiasg27, s-a efectuat transferul? E totul în regulă?