anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu este conexiune internet București

Felicia3
Junior entuziast

În zona Berceni - Pta Reșița nu este conexiune internet de mai bine de o ora, TV funcționează însă internet este conectat dar fara internet acces

81 Răspunsuri 81

"incidentul este localizat în afara teritoriului României" si "Echipele tehnice fac eforturi pentru a găsi cât mai rapid o soluție de remediere". Cauta un avion sa se duca sa innoade cablul 🤣 , dar si Tarom a inchis la 14:00 ca e vineri azi.

Da. No, asa au zis ei pe pagina lor de Facebook, am pus ce au pus ei, nu stiu care e adevarul adevarat...😂

Alex_Banu
Junior

In Berceni / Metalurgiei a început să meargă normal de vreo 45 de min

DoctorL
Începător

Si la Timisoara, aceeasi problema. 

DanielaH
Moderator

Începând cu ora 22:45, serviciile de internet fix au început să revină la parametri normali de funcționare, iar înainte de miezul nopții au funcținat în parametri normali. 

Vă reamintim că a fost vorba despre un incident de rețea, petrecut în afara României. Au fost afectate pentru câteva ore serviciile de internet fix și cele care depind de acestea. Pentru o parte dintre clienții noștri au existat întreruperi și în posibilitatea de a accesa unele aplicații, inclusiv serviciul call center 300. Serviciile mobile nu au fost în niciun fel influențate de această situație.

Vă cerem scuze pentru neplăcerile create ca urmare a acestei situații și vă mulțumim pentru răbdare și pentru înțelegere.

Razvan2024
Începător

Otopeni - tot nu functioneaza serviciul de internet. Si nici nu mai raspunde nimeni la telefon, presupun pentru ca e sambata. 

Krs13
Începător

În Iași încă nu avem net și tv. E doar la mine sau încă nu s-a rezolvat în Iași?

Salut, @Krs13!

Colegii noștri recomandă un restart de echipamente (modemul si decodorul TV) prin scoaterea si reintroducerea in priza a alimentatorului. Ai încercat acest lucru?

La fel și pentru @Razvan2024 și @credos25.

credos25
Junior

Am incercat peste 10 rest...mortus!)) Nu functioneaza!

In sfarsit..a inviat internet ul!

Mă bucur. Mulțumim pentru confirmare.

LuciaNegru
Junior entuziast

Nici in cartierul Militari, zona Pasaj Lujerului serviciul nu a fost disponibil cu incepere in acelasi interval orar. Nu stiu cand s-a reluat, la un moment dat am obosit sa astept.

Mai rau este ca nu am putut sa scriu nicio solicitare, nici sa contactez serviciul de Suport Clienti fiindca peste tot primeam mesaje de eroare.

Azi, 25.05.2024, incercand sa inteleg ce se petrece, nu am avut la dispozitie decat un chatbot si un robot telefonic care nu pot trata cu clientii disfunctiile serviciilor.

Lucrez de acasa si aceste “servicii” imi creaza deja probleme serioase la job care este in alt oras. La job avem tot servicii Orange, de foarte proasta calitate - convorbirile telefonice pe mobil se taie subit la cateva minute de la initiere sau nici nu pot fi initiate uneori. Acasa raman fara internet si fara explicatii sau scuze.

Cred ca e timpul sa ne despartim daca Orange nu isi respecta clientii.

Lucia, ai făcut un restart de echipamente prin scoaterea si reintroducerea in priza a alimentatorului?

In primul rand, cred ca nu ne cunoastem ca sa ne tutuim. Limba romana este mai bogat aspectata decat engleza sau ebraica, deci va invit sa o folosim corespunzator. Poate om fi de-o seama, eu am 60, dumneavoastra?

 

In contextul general semnalat, intrebarea dvs. mi se pare absolut inutila sau nepotrivita, dar raspundul

este DA.

Înțeleg că în continuare serviciile sunt nefuncționale? Dacă da, îmi puteți trimite în mesaj privat codul de abonat și voi ruga colegii să verifice situația contului dumneavoastra. Mulțumesc.