anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

[Rezolvat] Nu este conexiune internet București

Felicia3
Junior entuziast

În zona Berceni - Pta Reșița nu este conexiune internet de mai bine de o ora, TV funcționează însă internet este conectat dar fara internet acces

81 Răspunsuri 81

MORT
Începător

Stie cineva de ce s-a oprit internetul in Bucuresti zona blvd. Regina Elisabeta si sos. Nicolae Titulescu? Becul de la router WLAN palpaie dar...lipsa internet. Multumesc pentru raspuns.

Manel
Începător

Internet not working in Pipera for 4 hours now . I cannot reach orange client service by phone . 

Mihnea3
Junior

IMG_2227.png

 Fix la asta lucrati voi, la imbunatatire :))), a se vedea ora in stanga sus, inca nu merge internetul fix…

RaresG
Începător

Confirm problema in Oltenița, județul Călărași.

Asistentul Gia e degeaba, sun ma transfera catre meniu, urmat de 3 beeps si apelul se inchide.

E enervant cand nici aplicatia nu funcționează, nu poti intra in legatura cu nimeni.

Nici un fel de comunicare din partea lor, noi ca si clienti sa avem o idee despre ce se intampla.

Din ce am observat este o problema de DNS, iar daca schimb DNS pe 8.8.8.8 , internetul functioneaza foarte greu pentru o perioada scurta, apoi se intrerupe conexiunea.

 

Exact, aceeasi problema au tot avut-o in trecut, am patit de multiple ori sa imi pice netul din cauza dns-ului lor, dar macar era in timpul noptii.

Azi, dupa ce a inceput sa faca probleme din nou, am zis ca hai, fie, schimb si eu dns-ul si l-am pus pe cel de cloudflare, 1.1.1.1 si a mers o perioada, dar dupa a picat iar. Apoi iar a revenit, iar a picat. Si tot asa…

E inadmisibil sa ai downtime de aproape 5 ore deja…

Iar scuzele astea ca nu-s de aici problemele, din Romanica, sunt de prin alte parti… WHO GIVES A F*CK??? Este o incercare de pasare a responsabilitatii si o lipsa de asumare, eu am treaba cu Orange Romania pana la urma!

@DanielaH Poate transmiti mai sus sa nu ni se puna la factura tot downtime-ul asta, macar atat respect sa mai aveti fata de noi, clientii vostri!

Pompiliu70
Începător

Nici la această oră nu funcționează internetul fix cum trebuie... Ceva ciudat este faptul ca telefonul mobil se conectează prin wireless la internet dat tableta sau televizorul nu.. 🤣 

ATSFlorin
Începător

Aceiași problemă și-n Câmpulung Moldovenesc, Jud. Suceava. 

Kinguschka
Începător

a picat fibra la nivel national, remediere pe la ora 23

Kinguschka
Începător

a picat fibra la nivel national, remediere in jurul orei 23

romtelefon
Începător

Ce inseamna nu ai internet? WIFI sau cu fir la PC? Daca te duci si modifici DNS in 8.8.8.8 o sa vezi cu stupoare ca ai net fix

Incearca!

Vios
Începător

Salut! Functioneaza cuiva internetul de la orange- preluat de la telekom, in sectorul 6- zona favorit dar si politehnica? La nr. Pt deranjamente iti inchide cand aude de probleme cu internetul….

AlpinUI
Începător

Putin e de vină! 🙂

Screenshot_2024-05-24-22-08-35-172_com.facebook.orca-edit.jpg

qraht4yhwtr5
Începător

Mai Orange, cand stiti ca expira certificatele le schimbati inainte de data de expirare, nu? NU?

BlackWolf
Senior certificat
UPDATE 21:55: Echipele tehnice lucrează pentru remedierea incidentului care afectează în continuare accesul unora dintre clienții Orange, inclusiv al clienților NextGen Communications, la serviciile de internet fix sau la cele care depind de acestea. De asemenea, există întreruperi în funcționarea unor aplicații și a serviciului call center – 300. Este important de menționat că serviciile mobile nu sunt și nu au fost afectate de această situație.
Regretăm neplăcerile pe care clienții noștri le întâmpină și le mulțumim pentru răbdare. Având în vedere că incidentul este localizat în afara teritoriului României, timpul de readucere a serviciilor la parametri normali este mai lung.
-----
BlackWolf_0-1716577927148.png
Ca urmare a unui incident de rețea, independent de Orange, petrecut în afara teritoriului României, o parte dintre clienții noștri rezidențiali și de business nu au acces la internet fix. Echipele tehnice fac eforturi pentru a găsi cât mai rapid o soluție de remediere, astfel încât serviciile să revină în funcțiune într-un timp cât mai scurt. Ne cerem scuze pentru neplăcerile create.