anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Au voie sa schimbe pretul abonamentului fara instiintare?

Bybanu
Junior

Hoti..

Au voie sa schimbe pretul abonamentului fara instiintare? 

14 Răspunsuri 14

arsradu
#StarMember

Salut,

Cel mai probabil, ai fost instiintat pe una dintre facturile de lunile trecute. Iti recomand sa verifici facturile anterioare, inclusiv pagina a doua a facturii.

Client Orange

M-am uitat in ultimile 3 facturi, nu scrie nimic. In asta ultima, marita, ma instiinteaza ca in luna a 6 expira abonamentul. 

@Bybanu: În cazul tău poate fi atât despre condiții contractuale, cât și despre termene (luni). Cel mai simplu clarifici recitind condițiile din contract pentru a vedea în care luni ai beneficiat de reducere și la care servicii.

Abonamentele nu expira. Nu se intampla absolut nimic daca nu le reinnoiesti. Ele merg in continuare pana la reziliere. Deci nu trebuie sa te simti cumva impins de la spate sa reinnoiesti. 
Pe de alta parte, mi se pare ciudat ca nu ai nicio notificare. 
Esti client Orange Romania Communications SA (fost Telekom Fix) sau Orange Romania SA? Ce servicii ai pe contract? Cand ai constatat marirea?

Eventual mai poti astepta cateva luni si il inchizi (daca ai si alte optiuni de la alti furnizori in zona). 

Client Orange

Fostul Telekom. Am de la ei telefon fix cu 100min si internet fix 12mbps (atat au ei viteza maxima) si pana luna trecuta am platit 76 lei... Acum m-am speriat cand am vazut 99 lei?!

Cred că poți obține o ofertă mult mai bună, dacă faci o cerere din secțiunea Contact, mai jos în pagină, unde scrie ,, Trimite-ne un mesaj ":

https://www.orange.ro/contact/

 Dacă nu ai alternative, este destul de neplăcut!

Da, e mult. Iar alea sunt viteze de 3G-4G mobil, nu de internet fix.

La OROC (fostul Telekom Fix) stiu ca notificarile se trimiteau pe adresa de mail. Dar banuiesc ca nu ai primit nimic nici acolo.

Oricum, problema nu e atat marirea in sine, cat calitatea serviciilor. Alea nu sunt servicii de 2024. Sunt servicii de 2014...la pret de 2024.

Daca nu exista infrastructura de fibra in zona, lucrurile sunt destul de complicate. Poti deschide o solicitare catre Orange, si vezi daca se poate face ceva in privinta pretului, pentru ca ma indoiesc ca se poate face ceva in privinta infrastructurii. Adica, intre cele doua, e mai probabil sa modifice pretul decat sa vina cu fibra in zona.

Dar daca ai posibilitatea, verifica acoperirea si la alti furnizori. Digi probabil ca ar fi o optiune foarte buna, daca ar avea servicii in zona ta.

Din pacate, nu sunt foarte multe optiuni in cazul tau. Dar sper ca macar o parte din ce am scris pana acum sa te ajute sa iei o decizie intr-un sens sau altul.

Client Orange

Nu am renuntat la ei din cauza parintilor. Familia ii suna pe ai mei pe fix si internetul le este de ajuns (sa zic asa). Totusi pretul este urias. Daca nu rezolv cu ei sa micsoreze pretul, singura solutie e sa ma mut la TvSat. Am tv de la ei si mai nou au bagat si fibra. 

Suna bine. Cred ca orice fibra suna mai bine in momentul asta decat 12 Mb/s. Dar vezi daca reusesti ceva cu pretul... Pe contract ai o viteza specificata? Sau ce pachet ai achizitionat? Credeam ca minimul e 50 Mb/s. Ceea ce e oricum foarte putin.

Client Orange

Screenshot_20240430_123606.jpg

 la preturile alea au mai adaugat cate 1 euro

E pachetul vechi de 15 (sau cati or fi) ani de cand sunt la telekom.. (romtelecom sau ce era inainte) 

Vreau sa renunt la ei de mult, dar am zis ca vin si ei cu fibra... Dar de data asta chiar renunt. La banii astia sau chiar mai putin i-au de la TvSat (fibra, tv?)

Problema e ca, e a doua oara cand fac marire dasta. Si nici nu am mari servicii de la ei, pentru ca in zona mea ei detin cea mai proasta conexiune fixa.. Chiar si mobila

Vio73
#StarMember

Salutare!

Dacă au trecut lunile contractuale și nu ai reînnoit abonamentul, este posibil că prețul să se modifice, pentru că nu mai ai anumite reduceri. Reducerile sunt obținute doar în timpul unei anumite perioade contractuale, pe care trebuie s-o renegociezi ulterior, altfel vei avea un preț standard.

Reciteste contractul și vezi ce se întâmplă!

Baftă!