anulare
Afişează rezultate pentru 
Caută în schimb 
Ați dorit să scrieți: 

Semnal Internet in Galați

GeoGeos
Junior

"Felicitări" Orange sunteți cei mai....varză ...ca în fiecare an  !

6 Răspunsuri 6

GeorgianaD
Moderator

Salut! Ne poți ajuta cu mai multe detalii referitoare la situația ta? Întâmpini probleme cu semnalul doar în anumite zone sau locații? Ai escaladat problema și către departamentul tehnic?

Problema semnalului la internet am impresia că este semnalată de ceva timp și de alte persoane ....>problema< este de ordinul lunilor în ultimii 2 ani :))) ...despre ce vorbim !

Ce să "semnalez" dezinteresul celor in charge ! 

Ca și moderator le poți transmite să treacă la fapte și să lase blabla-urile inclusiv în reclame .punct.

problema asta exista in Galati de la inceput   de exemplu (daca cunoasteti Galatiul) in centru ai trei locuri in care ai download peste 100mbs  , daca te muti 50 metri  viteza scade la jumate  , pe Faleza (6 km de faleza superioara si inferioata ) rar "prinzi" 10 mbs , in celelalte cartiere  viteza de download este maxim 50mbs si asta daca ai "noroc"  

precum am mai spus aici pe Comunitate  acum 20 de ani aveam in apartament la parter  semnal 2g   4 "liniute"  din 5 maxim   , dupa 20 de ani am 3 liniute  si alea tot de 2g  ! 

credeti ca "tehnicul" de la Orange nu stie ?!  apropo nu am mai vazut de mult timp o masina inscrptionata Orange in Galati  ...

sa mai vorbim de 5G  in Galati 🙂  este un vis ! intr-un oras majoritar pe Orange (se stie si asta)  pun pariu ca rds-rcs va avea 5G in Galati  inaintea portocalei - sa vedeti voi atunci portari din orange pe rds-rcs ... SPER  ca schimbarea CEO Orange care se face acum sa fie de bun augur si pentru Galati... 

Referitor la RCS-RDS și acum sunt peste Orange la nivel de internet mobil dar când vor avea 5G clar că vor fi portări masive în Galați (oraș)  și nu numai !

Eu și alte 4 numere Orange ne vom enumera cât de curând în rețeaua DIGI , prețuri mai bune cu beneficii și semnal foarte bun !

Am fost loial Orange timp de 20 și ceva de ani ...👋

BlackWolf
Senior certificat

Clasica problema, rețeaua e sugusata de aia de la Oroc. Și aici e aceeași problema și în foarte multe zone din tara. Nici după 2 ani nu a fost rezolvata problema asta. Așteptăm... 

aurel760517
Începător

Stai asa, suntem in octombrie acum si e mai rau...De cand cu cel 5g sa stricat